Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

21 brugte Mercedes 200 blev pristjekket

21 brugte Mercedes 200 blev pristjekket

Fra carnext.dk, Guloggratis og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mercedes 200 er en fantastisk eksklusiv bil

Overvejer du at købe en brugt executive bil? Så er en Mercedes 200 et godt bud. Du finder 20 brugte Mercedes 200 til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten en komplet oversigt over alle brugte Mercedes 200 til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt Mercedes 200?

En brugt Mercedes 200 kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: modellens årgang, bilens brændstofforbrug, bilens kilometertal samt udstyrsvarianten.

Den billigste Mercedes 200 kan købes for DKK 20.000, hvorimod den dyreste model koster omkring DKK 184.999.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Kører du typisk længere distancer, så anbefaler vi diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Den mest solgte farve er blå

Den mest populære farve er blå, og der er 3 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Blå er en smuk farve, og mørkere farver skal vaskes knap så ofte, da det kan være svært at se snavs og mudder på blå biler.

Den seneste Mercedes 200 fås i hele 5 forskellige nuancer, som er blå, gul, sort, guld og grå.

En populær karrosseritype for Mercedes 200 er sedan

Ud af de forskellige Mercedes 200 biltyper er sedan den mest populære. En sedan har som regel fire døre, og denne biltype er derfor et praktisk valg for børnefamilier. Sedaner var meget populære før i tiden, men nu foretrækker folk stationcars, da de har mere plads til bagage.

Et populært alternativ til den tyske Mercedes 200 er Opel Astra

Mercedes 200 er en relativt populær bil inden for sit segment, og især følgende biler er gode alternativer til den elektriske Mercedes 200.

Populære alternativer til Mercedes 200

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende executive bil, og det bedste alternativ til Mercedes 200, er Opel Astra. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 169.780, og lige nu kan du finde 174 af denne bil til salg på AutoUncle.

Den anden mest populære bil er Audi A6 med 144 biler til salg pt., og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Mercedes E220. Hos AutoUncle finder du lige nu 98 af denne bil til salg.

Alle områder for Mercedes 200

Alle brændstoftyper for Mercedes 200

Alle årgange for Mercedes 200

Alle geartyper for Mercedes 200

Alle biltyper for Mercedes 200