Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

12 brugte Mercedes 220 blev pristjekket

12 brugte Mercedes 220 blev pristjekket

Fra carnext.dk, carplace.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mercedes 220 er en interessant eksklusiv bil

Interesseret i den tyske Mercedes 220? Der er pt. 18 brugte Mercedes 220 til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får mere eller mindre en samlet oversigt over alle brugte Mercedes 220 til salg i Danmark.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Mercedes 220?

En brugt Mercedes 220 kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: modellens årgang, modellens brændstoføkonomi, hvor meget bilens kilometertæller står på samt udstyrsvarianten.

Prisen for en brugt Mercedes 220 ligger fra DKK 99.111 for den billigste model til DKK 950.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes 220 er populær i sedan-modellen

Sedan er den foretrukne biltype blandt Mercedes 220 bilister. En sedan har som regel fire døre, og denne biltype er derfor et praktisk valg for børnefamilier. Sedaner var meget populære før i tiden, men nu foretrækker folk stationcars, da de har mere plads til bagage.

Mercedes 220 er mere miljøvenlig end lignende biler

Mercedes 220 benzin kører 16 km på literen. Til sammenligning kører en standard executive bil 8,625 km på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Er der tale om korte ture, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Sort er det mest populære farvevalg

Du kan få den seneste generation af Mercedes 220 i hele 4 forskellige nuancer, som er sort, grøn, grå og rød.

Sort er den bedstsælgende farve for en Mercedes 220, og lige nu er der 1 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Grøn er den anden mest populære farve med 1 biler til salg, og grå er den tredje mest populære med 1 biler til salg.

Populære alternativer til den tyske Mercedes 220

Selv om Mercedes 220 er en bemærkelsesværdig populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes 220 finder du nedenstående biler.

Andre populære alternativer til Mercedes 220

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Mercedes 220, er Opel Astra. Der er 174 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 169.780.

Audi A6 er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 144 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Mercedes E220. Hos AutoUncle finder du lige nu 98 af denne bil til salg.

Alle områder for Mercedes 220

Alle brændstoftyper for Mercedes 220

Alle geartyper for Mercedes 220

Alle udstyrsvariant for Mercedes 220