Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

5 brugte Mercedes E250 blev pristjekket

5 brugte Mercedes E250 blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Nettobiler og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Mercedes E250

Overvejer du at købe en brugt executive bil? Så er en Mercedes E250 et glimrende valg. Der er pt. 10 brugte Mercedes E250 til salg på AutoUncle, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Mercedes E250 til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Mercedes E250?

En brugt Mercedes E250 kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: dens årgang, brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer bilen har kørt samt hvor meget udstyr bilen har.

Den billigste Mercedes E250 kan fås til DKK 46.000, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 399.900.

En af de mest populære Mercedes E250 biltyper er coupé

Ud af de forskellige Mercedes E250 biltyper er coupé den mest populære. En coupé er en slags bil, der prioriterer stil og sporty kørsel. Undervognen er typisk stærkere og strammere end på en sedan eller SUV. Denne biltype passer bedst til folk uden børn og som sjældent har meget bagage med. Coupéer er som regel dyrere end tilsvarende sedanger og hatchbacks.

Mercedes E250 er mere miljøvenlig end lignende biler

En typisk executive bil i Danmark kører 8,625 km på literen, men den seneste generation af Mercedes E250 klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører hele 16 km på literen.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere benzindrevne biler.

Kører du typisk længere distancer, så anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Sort er den foretrukne farve

Du kan få den seneste generation af Mercedes E250 i hele 2 forskellige nuancer, og de er sort og sølv.

Den bedstsælgende farve er sort, og der er 1 Mercedes E250 i farven sort til salg på AutoUncle.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er sølv med 1 biler til salg i Danmark.

Opel Astra er et populært alternativ til den tyske Mercedes E250

Selv om Mercedes E250 er en utrolig populær bil i sit segment, er der andremuligheder, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes E250 finder du følgende biler.

Mest populære alternativer til Mercedes E250

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Mercedes E250, er Opel Astra. Der er 174 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 169.780.

Audi A6 er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 144 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Mercedes E220 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 98 biler til salg et godt alternativ til Mercedes E250.

Alle brændstoftyper for Mercedes E250

Alle geartyper for Mercedes E250