Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Mercedes G500 blev pristjekket

1 brugte Mercedes G500 blev pristjekket

Fra Guloggratis, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Køb en brugt Mercedes G500

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er en Mercedes G500 et fremragende bud. AutoUncle har 2 brugte Mercedes G500 til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre en komplet oversigt over alle brugte Mercedes G500 til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Mercedes G500?

En brugt Mercedes G500 koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang bilen er fra, bilens brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt samt bilens udstyrsvariant.

En brugt Mercedes G500 koster mellem DKK 385.000 for den billigste variant og DKK 395.000 for den dyreste model.

Mercedes G500 findes kun i biltypen suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Populære alternativer til den tyske Mercedes G500

Selv om Mercedes G500 er meget populær, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til SUV'en.

De største konkurrenter til Mercedes G500

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Mercedes G500, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 af denne bil til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Renault Captur den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 277 af denne bil til salg i Danmark.