Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

19 brugte Mercedes GLB200 blev pristjekket

19 brugte Mercedes GLB200 blev pristjekket

Fra Terminalen, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Interesseret i et godt tilbud på en brugt Mercedes GLB200?

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er en Mercedes GLB200 et populært valg. AutoUncle har fundet 35 brugte Mercedes GLB200, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får tæt på en samlet oversigt over alle brugte Mercedes GLB200 til salg i landet.

Hvad koster en brugt Mercedes GLB200?

Der findes fire primære forhold, der har indflydelse på, hvad en brugt Mercedes GLB200 koster: hvilket årstal bilen er fra, brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt sammen med udstyr.

Den ældste Mercedes GLB200 kan købes for DKK 379.900, hvorimod den dyreste model koster omkring DKK 569.900.

Mercedes GLB200 fås kun som suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Mercedes GLB200 byder på enestående brændstofeffektivitet

Mercedes GLB200 diesel kører omkring 22 km per liter diesel. Til sammenligning kører en standard SUV omkring 14,777 kilometer på literen.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, anbefaler vi, at du vælger diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Den mest populære farve er hvid

Du kan få den nyeste generation af Mercedes GLB200 i hele 6 forskellige nuancer, og de er hvid, grå, sort, sølv, blå og rød.

Hvid er den foretrukne farve for en Mercedes GLB200, og lige nu er der 11 Mercedes GLB200 i farven hvid til salg på AutoUncle.

Hvid er en elegant og klassisk farve, men den har også nogle ulemper. For eksempel bliver en hvid bil hurtigt beskidt, så den skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra sin bedste side.

Den anden mest populære farve er grå med 10 biler til salg, og den tredje mest populære er sort med 7 biler til salg.

Et populært alternativ til den tyske Mercedes GLB200 er Toyota C-HR

Selv om den tyske Mercedes GLB200 er super populær, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes GLB200 finder du nedenstående biler.

Mest populære alternativer til Mercedes GLB200

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Mercedes GLB200, er Toyota C-HR. Der er 433 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 299.900.

Den anden mest populære bil er Nissan Qashqai med 327 biler til salg, og det tredje bedste alternativ er Renault Captur med 277 biler til salg.

Alle områder for Mercedes GLB200

Alle brændstoftyper for Mercedes GLB200

Alle årgange for Mercedes GLB200

Alle geartyper for Mercedes GLB200

Alle biltyper for Mercedes GLB200

Alle udstyrsvariant for Mercedes GLB200