Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

10 brugte Mercedes GLC250 blev pristjekket

10 brugte Mercedes GLC250 blev pristjekket

Fra Toyota, Guloggratis og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mercedes GLC250 oversigt og historie

Interesseret i den tyske Mercedes GLC250? AutoUncle har 13 brugte Mercedes GLC250 til salg i Danmark, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig tæt på en fuld oversigt over alle brugte Mercedes GLC250 til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Mercedes GLC250

En brugt Mercedes GLC250 koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: årgang, modellens brændstofforbrug, bilens kilometertal sammen med hvor meget udstyr bilen har.

En brugt Mercedes GLC250 koster mellem DKK 284.800 for den billigste variant og DKK 699.800 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes GLC250 har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Den seneste generation af Mercedes GLC250 kører omkring 20 km per liter diesel. Til sammenligning kører en typisk SUV 14,777 km på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Er der tale om korte ture, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, så anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Hvid er den mest populære farve

Hvid er den mest populære farve for en Mercedes GLC250, og lige nu findes der 5 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Den hvide nuance er flot til en bil, men den har også visse ulemper. For eksempel bliver hvide biler hurtigt beskidte, hvilket betyder, at de skal vaskes ofte for at se så godt ud som muligt.

Den nyeste Mercedes GLC250 findes i 5 forskellige nuancer, som er hvid, grå, sort, blå og sølv.

Mercedes GLC250 findes kun som suv

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle, og dette er uden tvivl en af de mest populære slags biler på markedet. De er alsidige, og så har de en højere sædehøjde end en standard bil, hvilket folk er vilde med.

Toyota C-HR er et populært alternativ til den tyske Mercedes GLC250

Selv om Mercedes GLC250 er særlig populær, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til SUV'en.

Foretrukne alternativer til Mercedes GLC250

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og topkonkurrent til Mercedes GLC250, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 af denne bil til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en Nissan Qashqai med 327 biler til salg i øjeblikket, og det tredje bedste alternativ er Renault Captur med 277 biler til salg.

Alle områder for Mercedes GLC250

Alle brændstoftyper for Mercedes GLC250

Alle årgange for Mercedes GLC250

Alle geartyper for Mercedes GLC250

Alle biltyper for Mercedes GLC250

Alle udstyrsvariant for Mercedes GLC250