Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

10 brugte Mercedes GLC350 blev pristjekket

10 brugte Mercedes GLC350 blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Mercedes GLC350?

Interesseret i den tyske Mercedes GLC350? På AutoUncle kan du finde 12 brugte Mercedes GLC350 til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får næsten et komplet overblik over alle brugte Mercedes GLC350 til salg i landet.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Mercedes GLC350?

En brugt Mercedes GLC350 kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal bilen er fra, modellens brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt og udstyr.

Den billigste Mercedes GLC350 kan fås til DKK 350.000, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 699.900.

Mercedes GLC350 har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En almindelig SUV i Danmark kører 14,777 kilometer på literen, men den seneste generation af Mercedes GLC350 slår gennemsnittet, og kører hele 16 km på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere hybride, biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

SUV er mere populær end coupé

Mercedes GLC350 findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er suv. SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Hvid er den foretrukne farve

Den nyeste generation af Mercedes GLC350 er tilgængelig i hele 3 forskellige farver, og de er hvid, sort og sølv.

Hvid er den bedstsælgende farve for en Mercedes GLC350, og lige nu er der 8 Mercedes GLC350 i farven hvid til salg på AutoUncle.

Den hvide nuance er flot til en bil, men den har også visse ulemper. For eksempel bliver hvide biler hurtigt beskidte, hvilket betyder, at de skal vaskes ofte for at se så godt ud som muligt.

Den anden mest populære farve er sort med 2 biler til salg, og den tredje mest populære er sølv med 2 biler til salg.

Alternative biler til den tyske Mercedes GLC350

Der findes flere konkurrenter til Mercedes GLC350, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Mercedes GLC350.

Mest populære valg som alternativ til Mercedes GLC350

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Mercedes GLC350, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Renault Captur er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 277 biler til salg et godt alternativ til Mercedes GLC350.

Alle områder for Mercedes GLC350

Alle brændstoftyper for Mercedes GLC350

Alle årgange for Mercedes GLC350

Alle geartyper for Mercedes GLC350

Alle biltyper for Mercedes GLC350

Alle udstyrsvariant for Mercedes GLC350