Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

2 brugte Mercedes GLE63 AMG blev pristjekket

2 brugte Mercedes GLE63 AMG blev pristjekket

Fra Guloggratis, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Mercedes GLE63 AMG

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er en Mercedes GLE63 AMG et glimrende bud. Der er pt. 4 brugte Mercedes GLE63 AMG til salg på AutoUncle, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et fuldt overblik over alle brugte Mercedes GLE63 AMG til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt Mercedes GLE63 AMG?

Der er fire primære faktorer, der har indflydelse på, hvad en Mercedes GLE63 AMG kan koste som brugt: modellens årgang, brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne udstyrsvarianten.

Den billigste Mercedes GLE63 AMG kan fås til DKK 312.000, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 2.999.900.

Mercedes GLE63 AMG kører 9 km på literen

Mercedes GLE63 AMG benzin kører 9 km på literen. Til sammenligning kører en gennemsnitlig SUV omkring 14,777 kilometer på literen.

Mercedes GLE63 AMG er populær som coupé

Coupé er den foretrukne biltype blandt Mercedes GLE63 AMG bilister. En coupé er en slags bil, der prioriterer stil og sporty kørsel. Undervognen er typisk stærkere og strammere end på en sedan eller SUV. Denne biltype passer bedst til folk uden børn og som sjældent har meget bagage med. Coupéer er som regel dyrere end tilsvarende sedanger og hatchbacks.

Toyota C-HR er et populært alternativ til den tyske Mercedes GLE63 AMG

Der er nogle lignende biler til Mercedes GLE63 AMG, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes GLE63 AMG finder du nedenstående biler.

Alternative biler til Mercedes GLE63 AMG

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og et populært alternativ til Mercedes GLE63 AMG, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Renault Captur med 277 biler til salg.