Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Mercedes GLS63 AMG blev pristjekket

1 brugte Mercedes GLS63 AMG blev pristjekket

Fra AndersenBiler, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Mercedes GLS63 AMG

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den tyske Mercedes GLS63 AMG et fremragende bud. Der er pt. 3 brugte Mercedes GLS63 AMG til salg på AutoUncle, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig næsten et komplet overblik over alle brugte Mercedes GLS63 AMG til salg i landet.

Hvad koster en brugt Mercedes GLS63 AMG?

En brugt Mercedes GLS63 AMG koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang bilen er fra, brændstofeffektivitet, bilens kilometertal og udstyrsniveau.

Den ældste og billigste Mercedes GLS63 AMG koster DKK 949.900, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 1.599.900.

Mercedes GLS63 AMG eksisterer kun som suv

SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Mercedes GLS63 AMG er ikke det mest miljøvenlige valg

Den seneste generation af Mercedes GLS63 AMG kører omkring 8 km per liter benzin. Til sammenligning kører en standard SUV 14,777 km på literen.

Et populært alternativ til den tyske Mercedes GLS63 AMG er Toyota C-HR

Selv om den tyske bil er super populær, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Mercedes GLS63 AMG.

Foretrukne alternativer til Mercedes GLS63 AMG

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Mercedes GLS63 AMG, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Renault Captur med 277 biler til salg.