Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

117 brugte VW T-Roc blev pristjekket

117 brugte VW T-Roc blev pristjekket

Fra carnext.dk, bilhandel.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

VW T-Roc er en bedst sælgende SUV

Interesseret i den tyske VW T-Roc? AutoUncle har fundet 100 brugte VW T-Roc, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får næsten et fuldt overblik over alle brugte VW T-Roc til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt VW T-Roc?

Der er fire primære parametre, som spiller en afgørende rolle for prisen for en brugt VW T-Roc: årgang, modellens brændstofforbrug, kilometertal for ikke at nævne udstyrsniveau.

Den ældste VW T-Roc kan købes for DKK 229.900, hvorimod den dyreste model koster omkring DKK 449.000.

Udstyr til VW T-Roc

Den seneste generation af VW T-Roc, kendt som T ROC, blev lanceret i 2018. Udstyrsvarianten hedder VW T-Roc Style, og har en gennemsnitspris på DKK 323.651

VW T-Roc har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Den gennemsnitlige SUV i Danmark kører 14,777 kilometer på literen, men den seneste generation af VW T-Roc slår gennemsnittet, og kører 19 km på én liter benzin i gennemsnit.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, anbefaler vi, at du vælger diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

VW T-Roc eksisterer kun som suv

SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Sort er den farve, der sælges flest af

Du kan få den nyeste generation af VW T-Roc i hele 7 forskellige nuancer, som er sort, grå, hvid, blå, sølv, brun og rød.

Sort er den bedstsælgende farve for en VW T-Roc, og der findes 28 VW T-Roc i farven sort til salg på AutoUncle lige nu.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grå med 23 biler til salg, og den tredje mest populære er hvid med 20 biler til salg.

Toyota C-HR er et populært alternativ til den tyske VW T-Roc

VW T-Roc er en relativt populær bil inden for sit segment, og især følgende biler er gode alternativer til den populære VW T-Roc.

Mest populære valg som alternativ til VW T-Roc

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og det bedste alternativ til VW T-Roc, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 af denne bil til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Renault Captur. Hos AutoUncle finder du lige nu 277 af denne bil til salg.