Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

4 brugte Mercedes ML350 blev pristjekket

4 brugte Mercedes ML350 blev pristjekket

Fra Nettobiler, AndersenBiler og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Interesseret i et godt tilbud på en brugt Mercedes ML350?

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er en Mercedes ML350 et glimrende valg. AutoUncle har fundet 11 brugte Mercedes ML350, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Mercedes ML350 til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Mercedes ML350?

Der er fire primære faktorer, der påvirker, hvad en brugt Mercedes ML350 koster: hvilket årstal modellen er fra, bilens brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer bilen har kørt for ikke at nævne udstyrsvarianten.

Prisen for en brugt Mercedes ML350 ligger fra DKK 149.800 for den billigste model til DKK 649.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes ML350 findes kun i biltypen suv

SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Mercedes ML350 kører 14 km på literen

En almindelig SUV i Danmark kører omkring 14,777 km på literen, hvorimod den seneste generation af Mercedes ML350 i gennemsnittet kører 14 km på én liter diesel.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Kører du typisk længere distancer, råder vi dig til at vælge diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Den mest solgte farve er sort

Den seneste generation af Mercedes ML350 er tilgængelig i 3 forskellige nuancer, og de er sort, grå og hvid.

Kunderne foretrækker Mercedes ML350 i sort, og der er 6 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Grå er den anden mest populære farve med 4 biler til salg, og hvid er den tredje mest populære med 1 biler til salg.

Topkonkurrenter til den tyske Mercedes ML350

På trods af, at den tyske Mercedes ML350 er en super populær bil i sit segment, er der andremuligheder, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes ML350 finder du følgende biler.

Konkurrerende biler til Mercedes ML350

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og det bedste alternativ til Mercedes ML350, er Toyota C-HR. Der er 433 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 299.900.

Nissan Qashqai er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Renault Captur. Hos AutoUncle finder du lige nu 277 af denne bil til salg.

Alle brændstoftyper for Mercedes ML350

Alle årgange for Mercedes ML350

Alle geartyper for Mercedes ML350

Alle biltyper for Mercedes ML350

Alle udstyrsvariant for Mercedes ML350