-
 
-
-
 
-
 

Udstyr

Stand og ejerforhold

Inkluder også

Mitsubishi – Pris sammenligning på brugte Mitsubishi

  Om Mitsubishi

  Det japanske mærke har formået at undgå det discount-stempel, som mange asiatiske bilmærker lider under. En stor del af årsagen er, at de faktisk producerer kvalitetsbiler, hvor det er svært at sætte en finger på køreglæde og køreegenskaber. Og så er der selvfølgelig Mitsubishi Evo, som er et velkendt navn indenfor rallysporten.

  De har tilkendegivet at fremover skal miljøvenlige biler såsom Mitsubishi iMiEV udgøre en større del af deres modelprogram.

  Læs mere om Mitsubishi

  Alle Mitsubishi modeller

  Mitsubishi Colt

  Colt skiller sig ud fra konkurrenterne ved at have den største kabine i klassen. Det giver plads til børnesæder, og rigeligt med benplads til voksne.

  På trods af benzinmotor kører den langt på literen, og med dens ClearTec teknologi har den klassens laveste CO2 udslip.

  Finder en man brugt Colt Elegance får man samtidig klassens længste udstyrsliste med i købet. At de ofte også er en anelse billigere end alternativerne, taler yderligere til deres fordel.

  Den findes med tre forskellige motorstørrelser: 1.1, 1.3 og 1.5. Automatgear fås dog kun i den mellemste motorstørrelse. En brugt Colt 1.3 har fornuftige køreegenskaber og klarer motorvejen bedre end de fleste biler i samme klasse.

  Hvis man kigger efter en konkurrent til en Peugoet 207CC er en brugt Mitsubishi Colt Cabriolet kald ”CZC” et godt bud. Den fås med en normal 1.5 motor og en turboversion. Den har metal foldetag, hvilket betyder den tager de højere hastigheder fint og giver øget sikkerhed.

  Derudover har en brugt Mitsubishi Colt begrænsede uventede reparationsomkostninger. De fleste ejere nævner skiftning af dæk og bremser som de hyppigste årsager til værkstedsbesøg.

  Mitsubishi Lancer

  Den nuværende Lancer generation går tilbage til 2008, og fås i benzin- og diesel-varianter. Det kan betale sig at holde et vågent øje med modeller fra netop 2008 og frem, da den det år gennemgik et markant model-facelift. Der blev blandt andet lavet designmæssige ændringer, forbedret køreegenskaber og en lang liste af ekstra features er medvirkende til at gøre en brugt Lancer til en attraktiv brugtbil i sedan klassen.

  Ligeledes er de mekaniske dele blevet fintunet, akselafstanden gjort længere og er samtidig en anelse bredere end dens forgænger. Dette er medvirkende til forbedrede køreegenskaber og styringen føles mere responsiv.

  Mekanikken på en brugt Lancer af nyere dato er af højeste kvalitet. På 2009 modellen er gearskiftet gjort mere præcist. Desuden er kobling og styretøj afstemt på en måde, som de færreste kan være utilfredse med. Ligeledes er forsæderne behagelige på selv længere ture. Man skal dog være opmærksom på, at rattet kun kan justeres i højden, og ikke i længden.

  Både SportSedan og Sportback versionerne fås i 1.6 og 1.8 motorstørrelser og SportBack 1.8 fås i en Intense model, hvor man får turbo med i købet.