Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

10 brugte Mitsubishi ASX blev pristjekket

10 brugte Mitsubishi ASX blev pristjekket

Fra Guloggratis, bilhandel.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mitsubishi ASX oversigt og historie

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den japanske Mitsubishi ASX et glimrende valg. Du finder 18 brugte Mitsubishi ASX til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får tæt på et samlet overblik over alle brugte Mitsubishi ASX til salg i Danmark.

Hvad prislejet for en brugt Mitsubishi ASX?

Prisen for en brugt Mitsubishi ASX er afhængig af fire primære faktorer: hvilken årgang bilen er fra, bilens brændstofeffektivitet, hvor langt bilen har kørt samt udstyr.

Den ældste og billigste Mitsubishi ASX koster DKK 119.900, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 184.900.

Mitsubishi ASX har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En gennemsnitlig SUV i Danmark kører 14,777 km på literen, men den seneste generation af Mitsubishi ASX klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører hele 18 km på literen.

Danskerne fortrækker Mitsubishi ASX i sort

Sort er den mest populære farve for en Mitsubishi ASX, og der findes 6 Mitsubishi ASX i farven sort til salg på AutoUncle pt.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den nyeste generation af Mitsubishi ASX fås i hele 6 forskellige farver, som er sort, grå, hvid, brun, rød og sølv.

Mitsubishi ASX eksisterer kun i biltypen suv

Sport Utility Vehicles, også kendt som SUV'er, er blandt de mest populære biler på markedet, takket være deres alsidige stil og høje sædehøjde.

Alternative biler til den japanske Mitsubishi ASX

Selv om Mitsubishi ASX er super populær, har den et par konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Mitsubishi ASX finder du nedenstående biler.

De største konkurrenter til Mitsubishi ASX

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og topkonkurrent til Mitsubishi ASX, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 af denne bil til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en Nissan Qashqai med 327 biler til salg i øjeblikket, og sidst, men ikke mindst, er Renault Captur den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 277 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Mitsubishi ASX

Alle brændstoftyper for Mitsubishi ASX

Alle geartyper for Mitsubishi ASX

Alle biltyper for Mitsubishi ASX

Alle udstyrsvariant for Mitsubishi ASX