-
 
-
-
 
-
 

Udstyr

Stand og ejerforhold

Inkluder også

Nissan – Pris sammenligning på brugte Nissan

    Kort fakta

  • Nissan fås som stationcar, coupe, sedan, hatchback, MPV og cabriolet
  • De mest populære Nissan modeller er: Micra, Qashqai
  • Nissan konkurrenter i samme klasse er: Honda, Toyota, Fiat, Kia.

Lidt om Nissan

Japanske Nissan producerer økonomiske små biler, der kan måle sig med dyrere alternativer. Ligesom deres landsfæller er de kendte for deres fokus på kvalitet og pålidelighed. Deres portfolio tæller derudover coupe’er, sedans, minivans og SUVs.

Hvis man er på udkig efter et godt køb, er det muligt at finde gode priser på en brugt Primera eller brugt Almera. De er ikke i produktion længere, men de kan stadig vise sig at være gode brugtbilskøb.

Læs mere om Nissan

Alle Nissan modeller

Lidt mere om Nissan

Hvorfor Nissan

Uanset om du har en ny eller brugt Nissan, så har du muligheden for at købe Nissans 5* Udvidet Tryghed. Den dækker reparationer, ekstra dele og uventede omkostninger. Den træder i kraft så snart nybilsgarantien udløber.

Den indeholder blandt andet reparation eller udskiftning af dele i tilfælde af havari. Derudover omfatter pakken vejhjælp i hele Europa.

Nissan bilmodeller

Nissan Micra

En institution i sig selv indenfor mikrobil segmentet - en brugt Micra - er uundgåelig, hvis man leder efter en økonomisk og praktisk bil, der er velegnet til bykørsel.

Den fås både som benzin og diesel, hvoraf sidstnævnte er den mest brændstoføkonomiske løsning med over 20 km/l. Både diesel og benzin-udgaven fås i Visia- og Acenta-udgaver, hvor man på sidstnævnte har mest ekstraudstyr. 2010-modellen fik topkarakter i NCAPs sikkerhedstest, hvilket er i tradition med Nissans høje sikkerhedsstandarder.

På trods af bilens status som mikrobil, så er bagsædet overraskende stort, hvor to voksne personer har rigeligt med plads. Bagagerummet er på omkring 265 liter, hvilket er, hvad man kan forvente af biler i denne klasse.

Nissan Qashqai

Nissan’s crossover (SUV) er nøjagtig, hvad en crossover burde være. Den ligner en SUV og kører som en sedan.

dCi Acenta udgaven kører omkring 20 km/l, mens benzinversionen kører en anelse mindre. Det er dog i den højere ende indenfor crossover-segmentet, hvilket gør en brugt Qashqai værd at have med i overvejelserne.

Det kan betale sig at holde et vågent øje med en 2010 Qashqai. Det år undergik Nissan’s crossover store ændringer, både designmæssigt og mekanisk. Der blev tilføjet ekstra opbevaringsplads og kabinen gjort mere lydsvag. Affjedringen blev fintunet, så køreoplevelsen blev yderligere komfortabel og responsiv.

Nissan tilføjede derudover en Pure Drive variant. Et mærkat der kun bliver sat på de mest miljøvenlige udgaver, både hvad angår brændstoføkonomi og udstødning. En brugt Nissan Qashqai med Pure Drive udgiver omkring 129 g/km CO 2.

Nissan Primera

Nissans bil i sedan-segmentet, fås i fire- og femsdørs sedan. De bliver ikke produceret mere, men er stadig et godt brugtbilkøb og kan udfylde de fleste behov for mindre børnefamilier.

Alle tre motorstørrelser er værd at overveje når man sat næsen op efter en brugt Primera.

1.8 modellen har en topfart på omkring 190 km/t og tager 0-100 på 12 sekunder. Selvom det nok ikke vinder mange racerløb, så er den et udmærket A til B køretøj. Hvis du har behov for lidt mere kraft under motorhjelmen, er en brugt Primera 2.2dCi et godt udgangspunkt. Med 136hk er den oplagt til motorvejskørsel og dens drejningsmoment i den lavere ende af gearene giver en afslappende køreoplevelse.

Hvis du foretrækker benzin, er 2.0 modellen et fornuftigt køb. Dog er køreegenskaberne praktisk talt identiske med turbodiesel Primera’en – og sidstnævnte er væsentlig mere økonomisk.