Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

213 brugte Nissan Qashqai blev pristjekket

213 brugte Nissan Qashqai blev pristjekket

Fra Toyota, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Nissan Qashqai er en af de mest solgte biler i Danmark

Nissan Qashqai tilbyder upåklagelige kørselskomfort, og bilens design har modtaget utallige priser. På AutoUncle kan du finde 327 brugte Nissan Qashqai til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten en komplet oversigt over alle brugte Nissan Qashqai til salg i landet.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Nissan Qashqai?

Prisen for den japanske bil som brugt er afhængig af fire primære faktorer: bilens årgang, brændstofforbruget, bilens kilometertal og bilens udstyrsniveau.

Prisen for en brugt Nissan Qashqai ligger fra DKK 35.000 for den billigste model til DKK 319.490 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Nissan Qashqai udstyrsniveau

Den seneste generation af Nissan Qashqai, ved navn QASHQAI QQJ11, blev lanceret i 2014, og findes i følgende udstyrsvarianter:

For at finde den bedste salgspris, er det vigtigt kun at sammenligne med priserne på biler med samme udstyrsvariant og motor. Hvis ikke, er der risiko for at nå frem til en forkert konklusion med hensyn til, hvilken bil du bør erhverve dig.

Med en gennemsnitspris på DKK 180.477 på AutoUncle, er Acenta Connect den billigste udstyrsvariant. Til sammenligning koster den dyreste udstyrsvariant, Tekna+, i gennemsnit DKK 250.278.

Brændstofeffektiviteten er 22% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En normal SUV i Danmark kører 14,777 km på literen, men den seneste generation af Nissan Qashqai overgår gennemsnittet, og kører 19 km på én liter benzin i gennemsnit.

Få din Nissan Qashqai med flere brændstoftyper

Antal Nissan Qashqai på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere hybride, eller benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, råder vi dig til at vælge diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Nissan Qashqai findes kun i biltypen suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Folk fortrækker Nissan Qashqai i hvid

Den nyeste generation af Nissan Qashqai eksisterer i 9 forskellige farver: hvid, grå, sort, brun, rød, sølv, blå, lilla og beige.

Hvid er den foretrukne farve for en Nissan Qashqai, og der er 75 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Den hvide nuance er flot til en bil, men den har også visse ulemper. For eksempel bliver hvide biler hurtigt beskidte, hvilket betyder, at de skal vaskes ofte for at se så godt ud som muligt.

Den anden mest populære farve er grå med 62 biler til salg, og den tredje mest populære er sort med 58 biler til salg.

Populære alternativer til den japanske Nissan Qashqai

Selv om Nissan Qashqai er en særlig populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Nissan Qashqai.

Mest populære valg som alternativ til Nissan Qashqai

  • Toyota C-HR
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og topkonkurrent til Nissan Qashqai, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 til salg på AutoUncle.

Den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Renault Captur. Hos AutoUncle finder du lige nu 277 af denne bil til salg. Den fjerde mest populære bil inden for segmentet er en Peugeot 3008 med 223 biler til salg.