Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

21 brugte Peugeot 207 blev pristjekket

21 brugte Peugeot 207 blev pristjekket

Fra Toyota, carnext.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt Peugeot 207

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er den franske Peugeot 207 et fremragende valg. Du finder 36 brugte Peugeot 207 til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten et fuldt overblik over alle brugte Peugeot 207 til salg i landet.

Prisen på en brugt Peugeot 207

Der er fire primære faktorer, som bestemmer, hvad en brugt Peugeot 207 koster: hvilket årstal bilen er fra, brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt sammen med niveauet af udstyr i bilen.

En brugt Peugeot 207 koster mellem DKK 10.000 for den billigste variant og DKK 60.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Peugeot 207 byder på enestående brændstofeffektivitet

Den seneste generation af Peugeot 207 kører omkring 22 km per liter diesel. Til sammenligning kører en typisk lille bil omkring 16,02 kilometer på literen.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, anbefaler vi, at du vælger diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Hatchback eller stationcar?

Hatchback er den klare favorit blandt Peugeot 207 bilister. Hatchbacks er kompakte biler, der kombinerer gode køreegenskaber med masser af plads. De er især populære blandt folk, der bor i større byer, da de som regel har god brændstoføkonomi og er nemme at parkere.

Den mest populære farve er sort

Den nyeste Peugeot 207 eksisterer i 5 forskellige nuancer, og de er sort, grå, blå, rød og hvid.

De fleste bilister foretrækker Peugeot 207 i sort, og pt. findes der 2 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Grå er den anden mest populære farve med 2 biler til salg, og blå er den tredje mest populære med 1 biler til salg.

Populære alternativer til den franske Peugeot 207

Der findes forskellige lignende biler til Peugeot 207, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Peugeot 207.

Foretrukne alternativer til Peugeot 207

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende lille bil, og topkonkurrent til Peugeot 207, er Toyota Yaris. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900, og lige nu kan du finde 315 til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en VW Polo med 313 biler til salg, og Peugeot 208 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 306 biler til salg et godt alternativ til Peugeot 207.

Alle områder for Peugeot 207

Alle brændstoftyper for Peugeot 207

Alle årgange for Peugeot 207

Alle geartyper for Peugeot 207

Alle biltyper for Peugeot 207

Alle udstyrsvariant for Peugeot 207