Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

5 brugte Peugeot 407 blev pristjekket

5 brugte Peugeot 407 blev pristjekket

Fra Guloggratis, Toyota og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Interesseret i et godt tilbud på en brugt Peugeot 407?

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er en Peugeot 407 et godt valg. Du finder 23 brugte Peugeot 407 til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten en fuld oversigt over alle brugte Peugeot 407 til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt Peugeot 407?

En brugt Peugeot 407 kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal modellen er fra, bilens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt samt hvor meget udstyr bilen har.

En brugt Peugeot 407 koster mellem DKK 11.500 for den billigste variant og DKK 139.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Peugeot 407 byder på enestående brændstofeffektivitet

En typisk stor mellemklasse familiebil i Danmark kører 13,523 kilometer på literen, men den seneste generation af Peugeot 407 overgår gennemsnittet, og kører hele 18 km på literen.

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, anbefaler vi, at du vælger diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Stationcar eller sedan?

Peugeot 407 findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er stationcar. Stationcars er populære på det nuværende marked, da de kombinerer gode køreegenskaber med masser af plads. Stationcars, SUV'er og MPV'er er især populære blandt aktive familier.

Sort er den foretrukne farve

Den seneste generation af Peugeot 407 fås i 3 forskellige nuancer: sort, grå og sølv.

Den bedstsælgende farve er sort, og lige nu findes der 5 Peugeot 407 i farven sort til salg på AutoUncle.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grå med 5 biler til salg, og den tredje mest populære er sølv med 2 biler til salg.

Topkonkurrenter til den franske Peugeot 407

Peugeot 407 har flere konkurrenter fra samme segment, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Peugeot 407.

Foretrukne alternativer til Peugeot 407

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Peugeot 407, er VW Passat. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000, og lige nu kan du finde 408 af denne bil til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en Mercedes C200 med 292 biler til salg lige nu, og sidst, men ikke mindst, er Ford Mondeo den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 201 af denne bil til salg i Danmark.

Alle geartyper for Peugeot 407

Alle biltyper for Peugeot 407