Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

26 brugte Peugeot Partner blev pristjekket

26 brugte Peugeot Partner blev pristjekket

Fra carplace.dk, bilhandel.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Peugeot Partner er en smuk MPV

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er den franske Peugeot Partner et godt bud. AutoUncle har 37 brugte Peugeot Partner til salg i Danmark, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig næsten et fuldt overblik over alle brugte Peugeot Partner til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt Peugeot Partner?

Der findes fire primære forhold, som spiller en afgørende rolle for, hvad en Peugeot Partner kan koste som brugt: hvilket årstal bilen er fra, brændstofforbruget, kilometerantal samt niveauet af udstyr i bilen.

Den billigste Peugeot Partner kan købes for DKK 13.500, hvorimod den dyreste model koster omkring DKK 184.900.

Peugeot Partner findes kun i biltypen mpv

MPV står for Multi-Purpose Vehicle. Den minder om en moderne familiebus. MPV er den største model på markedet, og er dermed perfekt til alle, der har brug for mange sæder og god plads til bagage.

Peugeot Partner har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En almindelig MPV i Danmark kører 13,402 kilometer på literen, men den seneste generation af Peugeot Partner klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører 23 km på én liter diesel i gennemsnit.

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, anbefaler vi, at du vælger diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Bilejerne fortrækker Peugeot Partner i hvid

Den nyeste generation af Peugeot Partner fås i hele 7 forskellige nuancer, og de er hvid, grå, sølv, sort, rød, blå og brun.

Den mest populære farve er hvid, og der er 19 Peugeot Partner i farven hvid til salg på AutoUncle.

Hvid er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en hvid bil. Hvide biler har det for eksempel med at tiltrække snavs, hvilket betyder at de skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra deres bedste side.

Grå er den anden mest populære farve med 4 biler til salg, og sølv er den tredje mest populære med 4 biler til salg.

Et populært alternativ til den franske Peugeot Partner er VW Touran

Selv om Peugeot Partner er en bemærkelsesværdig populær bil i sit segment, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til en brugt Peugeot Partner.

Mest populære alternativer til Peugeot Partner

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende MPV, og topkonkurrent til Peugeot Partner, er VW Touran. Der er 261 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 282.400.

Et andet godt bud på en lignende bil er en Ford S-MAX med 85 biler til salg, og sidst, men ikke mindst, er Citroën Grand C4 Picasso den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 80 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Peugeot Partner

Alle brændstoftyper for Peugeot Partner

Alle årgange for Peugeot Partner

Alle geartyper for Peugeot Partner

Alle biltyper for Peugeot Partner

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.