Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

16 brugte Renault Kangoo blev pristjekket

16 brugte Renault Kangoo blev pristjekket

Fra Guloggratis, AndersenBiler og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Renault Kangoo information

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er den franske Renault Kangoo et glimrende bud. Du finder 10 brugte Renault Kangoo til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får næsten en komplet oversigt over alle brugte Renault Kangoo til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt Renault Kangoo?

Der findes fire primære faktorer, som har betydning for, hvad en brugt Renault Kangoo koster: årgangen, brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer bilen har kørt sammen med hvor meget udstyr bilen har.

En brugt Renault Kangoo koster mellem DKK 39.700 for den billigste variant og DKK 195.990 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Renault Kangoo har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En standard MPV i Danmark kører omkring 13,402 km på literen, men den seneste generation af Renault Kangoo overgår gennemsnittet, og kører hele 21 km på literen.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere elektriske biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Renault Kangoo fås kun som mpv

Multi-Purpose Vehicles, eller MPV'er, minder om moderne busser, og de er dermed populære blandt større familier. Det er den største biltype på markedet, så den er perfekt til enhver, som har brug for mange sæder og god plads til bagage.

Den bedstsælgende farve er hvid

Du kan få den nyeste generation af Renault Kangoo i hele 2 forskellige nuancer, som er hvid og rød.

Den bedstsælgende farve er hvid, og der findes 8 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Den hvide nuance er flot til en bil, men den har også visse ulemper. For eksempel bliver hvide biler hurtigt beskidte, hvilket betyder, at de skal vaskes ofte for at se så godt ud som muligt.

Den anden mest populære farve er rød med 1 biler til salg i Danmark.

Konkurrerende biler til den franske Renault Kangoo

Selv om Renault Kangoo er utrolig populær, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Renault Kangoo finder du nedenstående biler.

Populære alternativer til Renault Kangoo

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Renault Kangoo, er VW Touran. Lige nu er der 261 VW Touran til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400.

Ford S-MAX er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 85 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Citroën Grand C4 Picasso med 80 biler til salg.

Alle områder for Renault Kangoo

Alle brændstoftyper for Renault Kangoo

Alle årgange for Renault Kangoo

Alle geartyper for Renault Kangoo

Alle biltyper for Renault Kangoo