-
 
-
-
 
-
 

Udstyr

Stand og ejerforhold

Inkluder også

Renault – Pris sammenligning på brugte Renault

    Kort fakta

  • Renault fås som Coupe, Sedan, Hatchback, MPV, Stationcar og Cabriolet
  • De mest populære Renault modeller er: Clio, Scénic, Mégane
  • Renault konkurrenter i samme klasse er: Citroen, Honda, Mazda, Kia, Nissan

Lidt om Renault

Det franske bilmærke Renault blev grundlagt i 1899 og producerer biler og varevogne.

Herudover samarbejder de med Nissan om udviklingen af en ny generation elektriske biler, som skal være på gaden indenfor de næste 3-4 år.

Renault er et velkendt navn indenfor motorsport, hvor de blandt andet har haft stor succes sammen med den nu afdøde Ayrton Senna i Williams-Renault teamet.

Deres Clio og Megane modeller er begge blandt nogle af de mest populære biler indenfor deres respektive klasser.

Læs mere om Renault

Alle Renault modeller

Lidt mere om Renault

Renault elbil

Inden for elbiler er Renault på forkanten med udviklingen. Sammen med el-bilsfirmaet Better Place introducerer de Fluence Z.E. på de danske landeveje i slutningen af 2012. Den bliver den første version af en ny generation af biler drevet af el. Fluence er en sedan, der skal gøre op med billedet om elbiler som værende små city biler, som ikke egner sig til familier.

Renault modeller

Renault er kendt for deres Clio, Scenic og Megane modeller. Er man opmærksom på de mest almindelige fejl, kan en brugt Renault ofte være en god handel og velegnet familiebil. Specielt el-ruderne i ældre modeller og instrumentbrættet på modeller fra omkring 2001 er kendt for at være fejlbehæftede.

Clio

Man kan gøre en virkelig god handel, hvis man køber en brugt Renault. Specielt en brugt Clio kan være et fornuftigt brugtbilkøb. De nyere modeller kører langt på literen. Motorstørrelserne i Clio spænder fra 1.2 til 2.0, hvilket giver en stor mulighed for at finde den perfekte løsning for ens behov. Derudover har den som den eneste bil nogensinde vundet Årets Bil to gange.

Det skal tilføjes at en del brugte Clio’er, specielt ældre udgaver, ofte har fejl ved syn, så det kan det betale sig at lade bilen kigge ekstra grundigt igennem, inden man køber.

Scenic

Deres Scenic model er det bedste svar på en familiebil. Dens højde og bredde gør den utrolig rummelig, og giver plads til både barnevogn og autostol. Hvis der stadig er brug for mere plads er en Grand Scenic det naturlige valg. Den ekstra sæderække giver i alt 7 sæder og dermed endnu mere plads til de lidt større familier. Rent brændstoføkonomisk kan det bedst betale sig at investere i en brugt Scenic 1.6 dCi model, med dens ’start-stop’-funktion og begrænsede udstødning. Dieselversionerne kører langt på literen og er derfor det mest økonomiske valg.

Megane

Renault’s bil i golf-klassen, Megane, fås i et stort udvalg af motorstørrelser, fra 1.5 dCi til en 2.0 turbo. De holder prisen nogenlunde, og er som brugt bil et afskrivningsmæssigt forsvarligt køb - men langtfra den brugte bil med bedst gensalgsværdi.

Køreoplevelsen i en Megane er optimal, når man kører motorvej på grund af den lave førerposition, behagelige affjedring og støjfri kabine.

Renault er kendte for deres sikkerhed, og Megane’s fem stjerner i Euro NCAP crash test gør dem til en del af den tradition. Derudover fik den fire stjerner i børnesikringsdelen af testen, hvilket yderligere testamenterer den position som en familievenlig hatchback.