Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

10 brugte Renault Scénic IV blev pristjekket

10 brugte Renault Scénic IV blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, AndersenBiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Renault Scénic IV?

Interesseret i den franske Renault Scénic IV? AutoUncle har 26 brugte Renault Scénic IV til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får næsten et fuldt overblik over alle brugte Renault Scénic IV til salg i landet.

Hvad koster en brugt Renault Scénic IV?

En brugt Renault Scénic IV kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: årgang, brændstofforbruget, kilometerantal samt hvor meget udstyr bilen har.

En brugt Renault Scénic IV koster mellem DKK 99.700 for den billigste variant og DKK 219.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Renault Scénic IV har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En typisk MPV i Danmark kører 13,402 kilometer på literen, men den seneste generation af Renault Scénic IV overstråler gennemsnittet, og kører 25 km på én liter diesel i gennemsnit.

Renault Scénic IV findes i to forskellige brændstoftyper

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer. AutoUncles udvalg af Renault Scénic IV sorteret efter brændstoftype:

Hvid er det mest populære farvevalg

Den bedstsælgende farve er hvid, og lige nu er der 6 Renault Scénic IV i farven hvid til salg på AutoUncle.

Den hvide nuance er flot til en bil, men den har også visse ulemper. For eksempel bliver hvide biler hurtigt beskidte, hvilket betyder, at de skal vaskes ofte for at se så godt ud som muligt.

Den nyeste Renault Scénic IV er tilgængelig i 5 forskellige nuancer, som er hvid, sort, grå, sølv og blå.

Renault Scénic IV findes kun som mpv

Multi-Purpose Vehicles, eller MPV'er, minder om moderne busser, og de er dermed populære blandt større familier. Det er den største biltype på markedet, så den er perfekt til enhver, som har brug for mange sæder og god plads til bagage.

VW Touran er et populært alternativ til den franske Renault Scénic IV

Renault Scénic IV har nogle konkurrerende biler fra samme segment, og især nedenstående biler er gode alternativer til en brugt Renault Scénic IV.

Andre populære alternativer til Renault Scénic IV

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende MPV, og et populært alternativ til Renault Scénic IV, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 af denne bil til salg på AutoUncle.

Ford S-MAX er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 85 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Citroën Grand C4 Picasso. Hos AutoUncle finder du lige nu 80 af denne bil til salg.

Alle brændstoftyper for Renault Scénic IV

Alle årgange for Renault Scénic IV

Alle geartyper for Renault Scénic IV

Alle biltyper for Renault Scénic IV

Alle udstyrsvariant for Renault Scénic IV

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.