Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

4 brugte Seat Altea blev pristjekket

4 brugte Seat Altea blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Toyota og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt Seat Altea

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er den spanske Seat Altea et godt valg. AutoUncle har fundet 13 brugte Seat Altea, der er til salg i Danmark lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får mere eller mindre en fuld oversigt over alle brugte Seat Altea til salg i landet.

Hvad prislejet for en brugt Seat Altea?

En brugt Seat Altea koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang bilen er fra, bilens brændstofforbrug, hvor meget bilens kilometertæller står på sammen med bilens udstyrsvariant.

Den billigste Seat Altea kan fås til DKK 19.000, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 75.000.

Seat Altea byder på enestående brændstofeffektivitet

Den seneste generation af Seat Altea kører cirka 17 km på literen. Til sammenligning kører en gennemsnitlig stor familiebil omkring 13,523 kilometer på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, råder vi dig til at vælge diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Seat Altea eksisterer kun i biltypen mpv

MPV er en forkortelse af Multi-Purpose Vehicle. Dette slags køretøj minder om en moderne familiebus, og det er den største model på markedet, og er dermed perfekt til enhver, der har brug for mange sæder samt plads til bagage.

Den bedstsælgende farve er sort

Den nyeste generation af Seat Altea findes i hele 4 forskellige farver, og de er sort, grå, rød og sølv.

Den bedstsælgende farve er sort, og der er 1 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grå med 1 biler til salg, og den tredje mest populære er rød med 1 biler til salg.

Populære alternativer til den spanske Seat Altea

Selv om Seat Altea er en meget populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Seat Altea finder du følgende biler.

Alternative biler til Seat Altea

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Seat Altea, er VW Passat. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000, og lige nu kan du finde 408 til salg på AutoUncle.

Mercedes C200 er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 292 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Ford Mondeo. Hos AutoUncle finder du lige nu 201 af denne bil til salg.

Alle geartyper for Seat Altea

Alle biltyper for Seat Altea