Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

5 brugte Seat Altea XL blev pristjekket

5 brugte Seat Altea XL blev pristjekket

Fra Terminalen, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Seat Altea XL information

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er en Seat Altea XL et godt valg. På AutoUncle kan du finde 6 brugte Seat Altea XL til salg i Danmark, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får mere eller mindre en fuld oversigt over alle brugte Seat Altea XL til salg i landet.

Hvad koster en brugt Seat Altea XL?

En brugt Seat Altea XL koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal bilen er fra, brændstoføkonomi, hvor meget bilens kilometertæller står på og udstyr.

Den ældste og billigste Seat Altea XL koster DKK 11.500, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 74.000.

Seat Altea XL findes kun i biltypen mpv

MPV betyder Multi-Purpose Vehicle. De ligner en slags moderne familiebus. Denne biltype er den største på markedet, så den er perfekt til alle, der har brug for masser af sæder og plads til bagage.

Seat Altea XL byder på enestående brændstofeffektivitet

Seat Altea XL benzin kører cirka 16 km på literen. Til sammenligning kører en standard stor familiebil omkring 13,523 kilometer på literen.

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Et populært alternativ til den spanske Seat Altea XL er VW Passat

Selv om Seat Altea XL er en yderst populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til Seat Altea XL.

Foretrukne alternativer til Seat Altea XL

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Seat Altea XL, er VW Passat. Der er 408 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 289.000.

Den anden mest populære bil er Mercedes C200 med 292 biler til salg pt., og sidst, men ikke mindst, er Ford Mondeo den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 201 af denne bil til salg i Danmark.

Alle brændstoftyper for Seat Altea XL

Alle geartyper for Seat Altea XL

Alle biltyper for Seat Altea XL