Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

31 brugte Suzuki Ignis blev pristjekket

31 brugte Suzuki Ignis blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Toyota og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Suzuki Ignis er blevet en populær mini

Overvejer du at købe en brugt mini? Så er den japanske Suzuki Ignis et godt bud. Der er pt. 79 brugte Suzuki Ignis til salg på AutoUncle, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får tæt på en samlet oversigt over alle brugte Suzuki Ignis til salg i landet.

Hvad koster en brugt Suzuki Ignis?

Der er fire primære parametre, der påvirker prisen for en brugt Suzuki Ignis: hvilket årstal modellen er fra, brændstofeffektivitet, kilometertal og bilens udstyrsniveau.

Prisen for en brugt Suzuki Ignis ligger fra DKK 9.900 for den billigste model til DKK 174.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok eller benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Suzuki Ignis eksisterer kun som hatchback

Hatchbacks er kompakte biler, der byder på fantastiske køreegenskaber samt god plads. Deres gode brændstoføkonomi samt det faktum, at de er nemme at parkere, gør, at hatchbacks er populære blandt byboer.

Et populært alternativ til den japanske Suzuki Ignis er Toyota Aygo

Suzuki Ignis er en ret populær bil inden for sit segment, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Suzuki Ignis.

Populære alternativer til Suzuki Ignis

  • Toyota Aygo
  • VW up!
  • Citroën C1
  • Fiat 500

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Suzuki Ignis, er Toyota Aygo. Der er 174 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 92.900.

Den anden mest populære bil er VW up! med 139 biler til salg pt., og Citroën C1 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 138 biler til salg et godt alternativ til Suzuki Ignis.

Alle områder for Suzuki Ignis

Alle brændstoftyper for Suzuki Ignis

Alle årgange for Suzuki Ignis

Alle geartyper for Suzuki Ignis

Alle biltyper for Suzuki Ignis

Alle udstyrsvariant for Suzuki Ignis