Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

73 brugte Suzuki Vitara blev pristjekket

73 brugte Suzuki Vitara blev pristjekket

Fra Nettobiler, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Suzuki Vitara er blevet en populær SUV

Interesseret i den japanske Suzuki Vitara? På AutoUncle kan du finde 92 brugte Suzuki Vitara til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig tæt på en komplet oversigt over alle brugte Suzuki Vitara til salg i Danmark.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Suzuki Vitara?

Brugtbilsprisen for den japanske bil kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: årgang, modellens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer bilen har kørt sammen med niveauet af udstyr i bilen.

Prisen for en brugt Suzuki Vitara ligger fra DKK 129.800 for den billigste model til DKK 259.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Suzuki Vitara eksisterer kun i biltypen suv

Sport Utility Vehicles, også kendt som SUV'er, er blandt de mest populære biler på markedet, takket være deres alsidige stil og høje sædehøjde.

Suzuki Vitara er mere miljøvenlig end lignende biler

En gennemsnitlig SUV i Danmark kører 14,777 kilometer på literen, men den seneste generation af Suzuki Vitara slår gennemsnittet, og kører 19 km på én liter benzin i gennemsnit.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi hybride, eller benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, så anbefaler vi diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Vælg mellem flere brændstoftyper

AutoUncles udvalg af Suzuki Vitara sorteret efter brændstoftype:

Sort er den mest populære farve

Den seneste generation af Suzuki Vitara fås i hele 10 forskellige farver, som er sort, grå, hvid, sølv, beige, blå, gul, brun, orange og turquoise.

Sort er den foretrukne farve for en Suzuki Vitara, og der er pt. 24 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grå med 22 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er hvid med 11 biler til salg på AutoUncle.

Toyota C-HR er et populært alternativ til den japanske Suzuki Vitara

Suzuki Vitara er en rimelig populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Suzuki Vitara finder du nedenstående biler.

Mest populære alternativer til Suzuki Vitara

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og topkonkurrent til Suzuki Vitara, er Toyota C-HR. Der er 433 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 299.900.

Nissan Qashqai er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Renault Captur er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 277 biler til salg et godt alternativ til Suzuki Vitara.

Alle områder for Suzuki Vitara

Alle brændstoftyper for Suzuki Vitara

Alle årgange for Suzuki Vitara

Alle geartyper for Suzuki Vitara

Alle biltyper for Suzuki Vitara

Alle udstyrsvariant for Suzuki Vitara