Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

104 brugte Renault Captur blev pristjekket

104 brugte Renault Captur blev pristjekket

Fra AndersenBiler, carplace.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Renault Captur er blandt de mest solgte biler i Danmark

Renault Captur tilbyder fantastisk kørselskomfort, og bilens design har modtaget adskillige priser. AutoUncle har fundet 277 brugte Renault Captur, der er til salg i Danmark lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten en samlet oversigt over alle brugte Renault Captur til salg i Danmark.

Hvad prislejet for en brugt Renault Captur?

Brugtbilsprisen for den franske bil kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: hvilken årgang bilen er fra, brændstofeffektivitet, hvor meget bilens kilometertæller står på samt bilens udstyrsniveau.

Den ældste Renault Captur kan købes for DKK 79.900, hvorimod den mest veludstyrede model koster omkring DKK 284.900.

Udstyrsniveau til Renault Captur

CAPTUR, den seneste generation af Renault Captur, blev lanceret i 2014, og findes i følgende udstyrsniveauer:

Når du sammenligner priser på brugte Renault Captur, er du nødt til kun at sammenligne med salgspriserne på biler med lignende udstyrsvariant. Ellers kan du komme til at nå frem til en forkert konklusion med hensyn til, hvilken bil du bør investere i.

Intens er den dyreste udstyrsvariant med en gennemsnitspris på DKK 238.588, sammenlignet med Expression+, der sælges for DKK 101.541 i gennemsnit på AutoUncle.

Renault Captur er mere miljøvenlig end lignende biler

En normal SUV i Danmark kører 14,777 km på literen, men den seneste generation af Renault Captur klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører hele 26 km på literen.

Renault Captur brændstoftyper

Udvalget af Renault Captur på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi hybride, eller benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, så anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Renault Captur eksisterer kun som suv

SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Grå er den farve, der sælges flest af

Du kan få den seneste generation af Renault Captur i hele 11 forskellige nuancer, og de er grå, sort, hvid, blå, sølv, orange, beige, rød, brun, turquoise og grøn.

Kunderne foretrækker Renault Captur i grå, og der er 67 Renault Captur i farven grå til salg på AutoUncle lige nu.

Grå er et godt valg, da farven skjuler snavs og mudder, hvilket betyder at du ikke behøver vaske din bil særligt ofte.

Den anden mest populære farve er sort med 49 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er hvid med 36 biler til salg på AutoUncle.

Et populært alternativ til den franske Renault Captur er Toyota C-HR

Selv om Renault Captur er en yderst populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Renault Captur finder du nedenstående biler.

Populære alternativer til Renault Captur

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og et populært alternativ til Renault Captur, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 til salg på AutoUncle.

Nummer to er Nissan Qashqai med 327 biler til salg pt., og Peugeot 3008 er også en populær bil inden for segmentet, og med 223 biler til salg er den også et godt alternativ til Renault Captur.

Alle områder for Renault Captur

Alle brændstoftyper for Renault Captur

Alle årgange for Renault Captur

Alle geartyper for Renault Captur

Alle biltyper for Renault Captur

Alle udstyrsvariant for Renault Captur