Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

147 brugte Toyota C-HR blev pristjekket

147 brugte Toyota C-HR blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Toyota C-HR er blandt de mest solgte biler i Danmark

Med en række designpriser i bagagen, byder Toyota C-HR på upåklagelige kørselskomfort. På AutoUncle kan du finde 433 brugte Toyota C-HR til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig tæt på en samlet oversigt over alle brugte Toyota C-HR til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Toyota C-HR?

Brugtbilsprisen for en Toyota C-HR afhænger af fire primære faktorer: hvilken årgang modellen er fra, bilens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt for ikke at nævne udstyrsvarianten.

Den ældste Toyota C-HR kan købes for DKK 204.800, hvorimod den dyreste model koster omkring DKK 339.900.

Udstyrslinje til Toyota C-HR

Den seneste generation af Toyota C-HR, kendt som C HR, blev lanceret i 2017. Udstyrsvarianten hedder Toyota C-HR Multidrive S, og har en gennemsnitspris på DKK 291.387 Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi eller benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Toyota C-HR eksisterer kun som suv

SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Den bedstsælgende farve er grå

Den seneste generation af Toyota C-HR kan fås i hele 9 forskellige nuancer: grå, hvid, rød, sort, blå, sølv, orange, brun og grøn.

Den bedstsælgende farve er grå, og der er 62 Toyota C-HR i farven grå til salg på AutoUncle lige nu.

Det fantastiske ved grå biler er at de ikke skal vaskes ofte, da det er svært at se snavs og mudder på en grå bil.

Den anden mest populære farve er hvid med 44 biler til salg, og den tredje mest populære er rød med 27 biler til salg.

Andre mulige biler til dig, der overvejer en Toyota C-HR

På trods af, at Toyota C-HR er den mest populære bil inden for sit segment i Danmark, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Toyota C-HR finder du følgende biler.

Foretrukne alternativer til Toyota C-HR

  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Som den anden mest populære bil inden for samme segment er Nissan Qashqai et populært alternativ til dig, der måske søger andre biler end i Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 209.990, og lige nu kan du finde 327 af denne bil til salg i Danmark.

Et andet godt alternativ er Renault Captur, som er den tredje mest solgte bil inden for segmentet. Den finder du 327 af til salg i Danmark lige nu. Peugeot 3008 er, som den fjerde mest populære bil, et andet godt bud.

Alle områder for Toyota C-HR

Alle brændstoftyper for Toyota C-HR

Alle årgange for Toyota C-HR

Alle geartyper for Toyota C-HR

Alle biltyper for Toyota C-HR

Alle udstyrsvariant for Toyota C-HR

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.