Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

140 brugte Toyota RAV4 Hybrid blev pristjekket

140 brugte Toyota RAV4 Hybrid blev pristjekket

Fra carnext.dk, Terminalen og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Toyota RAV4 Hybrid er blevet en populær SUV

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den japanske Toyota RAV4 Hybrid et godt valg. AutoUncle har 125 brugte Toyota RAV4 Hybrid til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten et komplet overblik over alle brugte Toyota RAV4 Hybrid til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Toyota RAV4 Hybrid

En brugt Toyota RAV4 Hybrid koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: dens årgang, brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer bilen har kørt og udstyrsvarianten.

Prisen for en brugt Toyota RAV4 Hybrid ligger fra DKK 239.900 for den billigste model til DKK 489.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Toyota RAV4 Hybrid udstyrsniveau

Den seneste generation af Toyota RAV4 Hybrid, kendt som RAV4 HYBRID, blev lanceret i 2016. Udstyrsvarianten hedder Toyota RAV4 Hybrid H3, og har en gennemsnitspris på DKK 317.229

Folk fortrækker Toyota RAV4 Hybrid i sort

Den bedstsælgende farve er sort, og der findes 22 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Du kan få den seneste generation af Toyota RAV4 Hybrid i hele 7 forskellige farver, og de er sort, grå, hvid, sølv, brun, blå og rød.

Toyota RAV4 Hybrid findes kun som suv

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle, og dette er uden tvivl en af de mest populære slags biler på markedet. De er alsidige, og så har de en højere sædehøjde end en standard bil, hvilket folk er vilde med.

Populære alternativer til den japanske Toyota RAV4 Hybrid

Selv om Toyota RAV4 Hybrid er en utrolig populær bil, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til SUV'en.

De største konkurrenter til Toyota RAV4 Hybrid

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og et populært alternativ til Toyota RAV4 Hybrid, er Toyota C-HR. Lige nu er der 433 Toyota C-HR til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900.

Nummer to er Nissan Qashqai med 327 biler til salg, og det tredje bedste alternativ er Renault Captur med 277 biler til salg.

Alle områder for Toyota RAV4 Hybrid

Alle brændstoftyper for Toyota RAV4 Hybrid

Alle årgange for Toyota RAV4 Hybrid

Alle geartyper for Toyota RAV4 Hybrid

Alle biltyper for Toyota RAV4 Hybrid

Alle udstyrsvariant for Toyota RAV4 Hybrid