Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

3 brugte VW CC blev pristjekket

3 brugte VW CC blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt VW CC

Overvejer du at købe en brugt executive bil? Så er en VW CC et glimrende bud. Du finder 10 brugte VW CC til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får næsten en komplet oversigt over alle brugte VW CC til salg i landet.

Hvad koster en brugt VW CC?

En brugt VW CC kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: dens årgang, brændstofeffektivitet, hvor langt bilen har kørt for ikke at nævne udstyrsvarianten.

Den ældste VW CC kan købes for DKK 85.900, hvorimod den mest veludstyrede model koster omkring DKK 259.900.

VW CC findes kun i biltypen sedan

En sedan har som regel fire døre, og denne biltype er derfor et praktisk valg for børnefamilier. Sedaner var meget populære før i tiden, men nu foretrækker folk stationcars, da de har mere plads til bagage.

Brændstofeffektiviteten er 49% bedre end gennemsnittet for lignende biler

VW CC diesel kører cirka 17 km på literen. Til sammenligning kører en normal executive bil omkring 8,625 kilometer på literen.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, så anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Brun er den mest populære farve

Du kan få den nyeste generation af VW CC i hele 4 forskellige nuancer, og de er brun, beige, grå og sølv.

Den bedstsælgende farve er brun, og lige nu er der 3 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Den anden mest populære farve er beige med 2 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er grå med 2 biler til salg på AutoUncle.

Opel Astra er et populært alternativ til den tyske VW CC

Selv om den tyske VW CC er særlig populær, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske VW CC.

Konkurrerende biler til VW CC

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende executive bil, og det bedste alternativ til VW CC, er Opel Astra. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 169.780, og lige nu kan du finde 174 til salg på AutoUncle.

Audi A6 er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 144 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Mercedes E220 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 98 biler til salg et godt alternativ til VW CC.