Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

9 brugte VW Tiguan Allspace blev pristjekket

9 brugte VW Tiguan Allspace blev pristjekket

Fra AndersenBiler, carnext.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt VW Tiguan Allspace

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er en VW Tiguan Allspace et populært valg. På AutoUncle kan du finde 8 brugte VW Tiguan Allspace til salg i Danmark, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig næsten et komplet overblik over alle brugte VW Tiguan Allspace til salg i Danmark.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt VW Tiguan Allspace?

Prisen for den tyske bil som brugt er afhængig af fire primære faktorer: dens årgang, modellens brændstoføkonomi, kilometertal for ikke at nævne niveauet af udstyr i bilen.

Den billigste VW Tiguan Allspace kan fås til DKK 357.700, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 610.000.

VW Tiguan Allspace er mere miljøvenlig end lignende biler

VW Tiguan Allspace diesel kører omkring 19 km per liter diesel. Til sammenligning kører en almindelig SUV omkring 14,777 kilometer på literen.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, råder vi dig til at vælge diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Hvid er det mest populære farvevalg

Den mest populære farve er hvid, og der er 4 VW Tiguan Allspace i farven hvid til salg på AutoUncle lige nu.

Hvid er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en hvid bil. Hvide biler har det for eksempel med at tiltrække snavs, hvilket betyder at de skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra deres bedste side.

Du kan få den nyeste generation af VW Tiguan Allspace i hele 3 forskellige farver: hvid, sort og sølv.

VW Tiguan Allspace eksisterer kun i biltypen suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Populære alternativer til den tyske VW Tiguan Allspace

Selv om VW Tiguan Allspace er en særdeles populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til VW Tiguan Allspace finder du følgende biler.

Mest populære valg som alternativ til VW Tiguan Allspace

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og topkonkurrent til VW Tiguan Allspace, er Toyota C-HR. Der er 433 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 299.900.

Den anden mest populære bil er Nissan Qashqai med 327 biler til salg, og det tredje bedste alternativ er Renault Captur med 277 biler til salg.

Alle brændstoftyper for VW Tiguan Allspace

Alle årgange for VW Tiguan Allspace

Alle geartyper for VW Tiguan Allspace

Alle biltyper for VW Tiguan Allspace

Alle udstyrsvariant for VW Tiguan Allspace