Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

10 brugte Volvo S90 blev pristjekket

10 brugte Volvo S90 blev pristjekket

Fra carnext.dk, AndersenBiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Volvo S90 er en interessant eksklusiv bil

Overvejer du at købe en brugt executive bil? Så er en Volvo S90 et godt bud. Der er pt. 13 brugte Volvo S90 til salg på AutoUncle, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig tæt på en fuld oversigt over alle brugte Volvo S90 til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt Volvo S90?

Der findes fire primære forhold, der påvirker, hvad en Volvo S90 kan koste som brugt: dens årgang, brændstoføkonomi, kilometertal og udstyrsvarianten.

Prisen for en brugt Volvo S90 ligger fra DKK 269.700 for den billigste model til DKK 499.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Brændstofeffektiviteten er 59% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En standard executive bil i Danmark kører 8,625 km på literen, men den seneste generation af Volvo S90 klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører 21 km på én liter diesel i gennemsnit.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, anbefaler vi diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Volvo S90 fås kun som sedan

En sedan har oftest fire døre, hvilket gør at denne biltype er et populært valg for børnefamilier. Sedaner er dog knap så populære nu som de var før i tiden, da folk er begyndt at få øjnene op for stationcars, hvor der er mere plads til bagage.

Blå er den mest populære farve

Du kan få den seneste generation af Volvo S90 i hele 5 forskellige nuancer, som er blå, grå, sølv, sort og hvid.

Blå er den bedstsælgende farve for en Volvo S90, og lige nu findes der 3 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Blå er en smuk farve, og jo mørkere den blå farve er, jo mindre skal bilen vaskes, da det kan være svært at se snavs og mudder.

Grå er den anden mest populære farve med 3 biler til salg, og sølv er den tredje mest populære med 3 biler til salg.

Opel Astra er et populært alternativ til den svenske Volvo S90

Selv om Volvo S90 er en særlig populær bil, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til den eksklusive bil.

De største konkurrenter til Volvo S90

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Volvo S90, er Opel Astra. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 169.780, og lige nu kan du finde 174 af denne bil til salg på AutoUncle.

Audi A6 er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 144 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Mercedes E220 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 98 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Volvo S90

Alle brændstoftyper for Volvo S90

Alle årgange for Volvo S90

Alle geartyper for Volvo S90

Alle biltyper for Volvo S90

Alle udstyrsvariant for Volvo S90