Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

24 brugte Volvo V90 blev pristjekket

24 brugte Volvo V90 blev pristjekket

Fra AndersenBiler, carnext.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Volvo V90 er en meget populær eksklusiv bil

Overvejer du at købe en brugt executive bil? Så er en Volvo V90 et fremragende bud. AutoUncle har 44 brugte Volvo V90 til salg i Danmark, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig mere eller mindre en fuld oversigt over alle brugte Volvo V90 til salg i landet.

Hvad prislejet for en brugt Volvo V90?

Brugtbilsprisen for den svenske bil varierer alt efter fire primære faktorer: hvilken årgang bilen er fra, brændstofforbruget, bilens kilometertal sammen med bilens udstyrsvariant.

Den ældste Volvo V90 kan købes for DKK 349.900, hvorimod den mest veludstyrede model koster omkring DKK 659.900.

Udstyrsvarianter til Volvo V90

Den seneste generation af Volvo V90, kendt som V90, blev lanceret i 2016. Udstyrsvarianten hedder Volvo V90 Momentum, og har en gennemsnitspris på DKK 425.904

Volvo V90 har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Volvo V90 diesel kører omkring 23 km per liter diesel. Til sammenligning kører en almindelig executive bil omkring 8,625 kilometer på literen.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere hybride, biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, råder vi dig til at vælge diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Volvo V90 findes i flere brændstoftyper

Volvo V90 til salg på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Volvo V90 eksisterer kun som stationcar

Stationcars er populære på det danske marked. De kombinerer fantastiske køreegenskaber med masser af plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

Et populært alternativ til den svenske Volvo V90 er Opel Astra

Selv om Volvo V90 er en virkelig populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Volvo V90 finder du følgende biler.

Alternative biler til Volvo V90

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende executive bil, og det bedste alternativ til Volvo V90, er Opel Astra. Lige nu er der 174 Opel Astra til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 169.780.

Audi A6 er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 144 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Mercedes E220 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 98 biler til salg et godt alternativ til Volvo V90.

Alle områder for Volvo V90

Alle brændstoftyper for Volvo V90

Alle årgange for Volvo V90

Alle geartyper for Volvo V90

Alle biltyper for Volvo V90

Alle udstyrsvariant for Volvo V90