Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

187 brugte Ford Focus blev pristjekket

187 brugte Ford Focus blev pristjekket

Fra Guloggratis, carnext.dk og 348 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Ford Focus er blandt de mest solgte biler i Danmark

Ford Focus tilbyder fantastisk kørselskomfort, og bilens design har modtaget utallige priser. Du finder 294 brugte Ford Focus til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig mere eller mindre en fuld oversigt over alle brugte Ford Focus til salg i landet.

Prisen på en brugt Ford Focus

Brugtbilsprisen for en Ford Focus kan være meget forskellig og afhænger af fire primære faktorer: hvilket årstal bilen er fra, brændstofforbruget, bilens kilometertal samt udstyr.

Den billigste Ford Focus kan købes for DKK 7.000, hvorimod den dyreste model koster omkring DKK 319.900.

Udstyrslinje til Ford Focus

Den seneste generation af Ford Focus, ved navn FOCUS FOURTH GENERATION, blev lanceret i 2018, og findes i to udstyrsvarianter:

Udstyrsvarianten Titanium X har den højeste gennemsnitspris på DKK 289.837, hvorimod Trend, den billigste variant, koster omkring DKK 170.480 på AutoUncle.

Ford Focus er mere miljøvenlig end lignende biler

Den seneste generation af Ford Focus kører cirka 23 km på literen. Til sammenligning kører en normal lille familiebil 14,05 km på literen.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Er der tale om korte ture, bør du overveje hybride, eller benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, anbefaler vi diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Ford Focus findes i flere brændstoftyper

Ford Focus til salg på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Ford Focus er populær som stationcar

Udvalg af Ford Focus på AutoUncle sorteret efter biltype: - Ford Focus stationcar: 76 biler til en gennemsnitspris på DKK 245.472 - Ford Focus hatchback: 32 biler til en gennemsnitspris på DKK 233.799

Ud af de forskellige Ford Focus biltyper er stationcar den mest populære. Stationcars er populære på det nuværende marked, da de kombinerer gode køreegenskaber med masser af plads. Stationcars, SUV'er og MPV'er er især populære blandt aktive familier.

Et populært alternativ til den amerikanske Ford Focus er Toyota Corolla

Selv om Ford Focus er bemærkelsesværdig populær, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Ford Focus finder du nedenstående biler.

Mest populære alternativer til Ford Focus

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og et populært alternativ til Ford Focus, er Toyota Corolla. Der er 402 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 302.990.

Skoda Octavia er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og VW Golf VII er også en populær bil inden for segmentet, og med 276 biler til salg er den også et godt alternativ til Ford Focus.