Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

220 brugte Skoda Octavia blev pristjekket

220 brugte Skoda Octavia blev pristjekket

Fra Terminalen, Toyota og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Skoda Octavia er blandt de mest solgte biler i Danmark

Med en række designpriser i bagagen, byder Skoda Octavia på upåklagelige kørselskomfort. Der er pt. 346 brugte Skoda Octavia til salg på AutoUncle, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig næsten et samlet overblik over alle brugte Skoda Octavia til salg i Danmark.

Prisen på en brugt Skoda Octavia

Prisen for den tjekkiske bil som brugt varierer alt efter fire primære faktorer: årgangen, modellens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt for ikke at nævne bilens udstyrsniveau.

Den ældste og billigste Skoda Octavia koster DKK 9.500, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 389.900.

Udstyr til Skoda Octavia

Den seneste generation af Skoda Octavia, kendt som OCTAVIA 5E FACELIFT, blev lanceret i 2017. Udstyrsvarianten hedder Skoda Octavia Style, og har en gennemsnitspris på DKK 243.900

Skoda Octavia byder på enestående brændstofeffektivitet

En typisk lille mellemklasse familiebil i Danmark kører 14,05 km på literen, men den seneste generation af Skoda Octavia slår gennemsnittet, og kører hele 22 km på literen.

Brændstoftyper til Skoda Octavia

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Er der tale om korte ture, bør du overveje hybride, eller benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, anbefaler vi, at du vælger diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer. Skoda Octavia til salg på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Sort er den mest populære farve

Kunderne foretrækker Skoda Octavia i sort, og der er 58 Skoda Octavia i farven sort til salg på AutoUncle pt.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den seneste generation af Skoda Octavia findes i 8 forskellige nuancer, og de er sort, grå, hvid, sølv, blå, beige, brun og grøn.

En af de mest populære Skoda Octavia biltyper er stationcar

Skoda Octavia findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er stationcar. Stationcars er populære i Danmark, da de kombinerer fantastiske køreegenskaber med god plads. Disse egenskaber gør at stationcars, SUV'er og MPV'er er populære blandt aktive familier især.

AutoUncles udvalg af Skoda Octavia sorteret efter biltype: - Skoda Octavia stationcar: 175 biler til en gennemsnitspris på DKK 269.277 - Skoda Octavia hatchback: 32 biler til en gennemsnitspris på DKK 261.081

Topkonkurrenter til den tjekkiske Skoda Octavia

Selv om Skoda Octavia er en bemærkelsesværdig populær bil, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til en brugt Skoda Octavia.

Konkurrerende biler til Skoda Octavia

  • Toyota Corolla
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Skoda Octavia, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 af denne bil til salg på AutoUncle.

Den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Ford Focus. Hos AutoUncle finder du lige nu 294 af denne bil til salg. VW Golf VII er den fjerde mest populære bil inden for segmentet, og er med 276 biler til salg et godt alternativ til Skoda Octavia.

Alle områder for Skoda Octavia

Alle brændstoftyper for Skoda Octavia

Alle årgange for Skoda Octavia

Alle geartyper for Skoda Octavia

Alle biltyper for Skoda Octavia

Alle udstyrsvariant for Skoda Octavia