Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

12 brugte VW Touareg blev pristjekket

12 brugte VW Touareg blev pristjekket

Fra Toyota, AndersenBiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Interesseret i et godt tilbud på en brugt VW Touareg?

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den tyske VW Touareg et populært valg. På AutoUncle kan du finde 24 brugte VW Touareg til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får tæt på en fuld oversigt over alle brugte VW Touareg til salg i Danmark.

Prisen på en brugt VW Touareg

En brugt VW Touareg kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: bilens årgang, modellens brændstofforbrug, hvor langt bilen allerede har kørt samt udstyrsniveau.

En brugt VW Touareg koster mellem DKK 25.000 for den billigste variant og DKK 999.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

VW Touareg har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Den seneste generation af VW Touareg kører omkring 15 km per liter diesel. Til sammenligning kører en typisk SUV 14,777 km på literen.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

VW Touareg findes kun i biltypen suv

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle, og dette er uden tvivl en af de mest populære slags biler på markedet. De er alsidige, og så har de en højere sædehøjde end en standard bil, hvilket folk er vilde med.

Hvid er den foretrukne farve

Den seneste VW Touareg findes i 4 forskellige nuancer: hvid, sort, blå og grå.

Hvid er den mest populære farve for en VW Touareg, og der er 3 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Hvid er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en hvid bil. Hvide biler har det for eksempel med at tiltrække snavs, hvilket betyder at de skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra deres bedste side.

Den anden mest populære farve er sort med 2 biler til salg, og den tredje mest populære er blå med 2 biler til salg.

Toyota C-HR er et populært alternativ til den tyske VW Touareg

Selv om VW Touareg er en utrolig populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt VW Touareg.

Mest populære alternativer til VW Touareg

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og det bedste alternativ til VW Touareg, er Toyota C-HR. Lige nu er der 433 Toyota C-HR til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900.

Nissan Qashqai er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Renault Captur den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 277 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for VW Touareg

Alle brændstoftyper for VW Touareg

Alle årgange for VW Touareg

Alle geartyper for VW Touareg

Alle biltyper for VW Touareg

Alle udstyrsvariant for VW Touareg

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.