Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

101 brugte Hyundai i30 blev pristjekket

101 brugte Hyundai i30 blev pristjekket

Fra Guloggratis, Terminalen og 348 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Hyundai i30 er en yderst populær lille familiebil

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er en Hyundai i30 et godt bud. På AutoUncle kan du finde 133 brugte Hyundai i30 til salg i Danmark, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Hyundai i30 til salg i landet.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Hyundai i30?

En brugt Hyundai i30 kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang modellen er fra, brændstoføkonomi, kilometerantal samt udstyrsniveau.

Prisen for en brugt Hyundai i30 ligger fra DKK 28.000 for den billigste model til DKK 334.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Hyundai i30 er mere miljøvenlig end lignende biler

Den seneste generation af Hyundai i30 kører omkring 21 km per liter benzin. Til sammenligning kører en gennemsnitlig lille familiebil 14,05 km på literen.

Brændstoftyper til Hyundai i30

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi hybride, eller benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer. Udvalget af Hyundai i30 på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Den bedstsælgende farve er grå

Grå er den foretrukne farve for en Hyundai i30, og der er 17 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Snavs og mudder er svære at se på grå biler, hvilket betyder at man generelt ikke behøver vaske biler i denne farve specielt ofte.

Den nyeste generation af Hyundai i30 findes i hele 8 forskellige farver, som er grå, hvid, blå, brun, sort, sølv, rød og beige.

Hyundai i30 er populær som hatchback

Hyundai i30 findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er hatchback. Hatchbacks er kompakte biler med fantastiske køreegenskaber samt godt med plads. De byder på god brændstoføkonomi og er nemme at parkere, hvilket gør at de er populære blandt byboer.

Antal Hyundai i30 til salg på AutoUncle sorteret efter biltype: - Hyundai i30 hatchback: 41 biler til en gennemsnitspris på DKK 159.751 - Hyundai i30 stationcar: 28 biler til en gennemsnitspris på DKK 192.657

Topkonkurrenter til den sydkoreanske Hyundai i30

Hyundai i30 er en ret populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Hyundai i30 finder du følgende biler.

Konkurrerende biler til Hyundai i30

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og et populært alternativ til Hyundai i30, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 til salg på AutoUncle.

Skoda Octavia er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Ford Focus med 294 biler til salg.