Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

6 brugte VW Golf III blev pristjekket

6 brugte VW Golf III blev pristjekket

Fra carnext.dk, Terminalen og 348 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om VW Golf III

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den tyske VW Golf III et godt valg. På AutoUncle kan du finde 6 brugte VW Golf III til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig tæt på et fuldt overblik over alle brugte VW Golf III til salg i Danmark.

Prisen for en brugt VW Golf III

Brugtbilsprisen for en VW Golf III er afhængig af fire primære faktorer: årgang, bilens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt og hvor meget udstyr bilen har.

En brugt VW Golf III koster mellem DKK 15.000 for den billigste variant og DKK 125.000 for den dyreste model.

VW Golf III eksisterer kun som hatchback

Hatchbacks er kompakte biler med fantastiske køreegenskaber samt godt med plads. De byder på god brændstoføkonomi og er nemme at parkere, hvilket gør at de er populære blandt byboer.

VW Golf III har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

VW Golf III benzin kører omkring 15 km per liter benzin. Til sammenligning kører en typisk lille familiebil omkring 14,05 kilometer på literen.

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, så anbefaler vi diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Kunderne fortrækker VW Golf III i sort

Du kan få den seneste generation af VW Golf III i hele 4 forskellige nuancer: sort, grøn, grå og sølv.

Den bedstsælgende farve er sort, og pt. findes der 1 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grøn med 1 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er grå med 1 biler til salg på AutoUncle.

Populære alternativer til den tyske VW Golf III

Selv om den tyske bil er virkelig populær, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til den lille familiebil.

Andre populære alternativer til VW Golf III

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og det bedste alternativ til VW Golf III, er Toyota Corolla. Der er 402 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 302.990.

Den anden mest populære bil er Skoda Octavia med 346 biler til salg lige nu, og Ford Focus er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 294 biler til salg et godt alternativ til VW Golf III.

Alle områder for VW Golf III

Alle brændstoftyper for VW Golf III

Alle geartyper for VW Golf III

Alle udstyrsvariant for VW Golf III