Autouncle til Mobile
Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

34 brugte Seat Mii blev pristjekket

34 brugte Seat Mii blev pristjekket

Fra carplace.dk, Terminalen og 334 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Seat Mii er en interessant elektrisk mini

Overvejer du at købe en brugt mini? Så er den spanske Seat Mii et fremragende bud. AutoUncle har 31 brugte Seat Mii til salg i Danmark, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får tæt på et fuldt overblik over alle brugte Seat Mii til salg i landet.

Hvor meget koster en brugt Seat Mii?

Brugtbilsprisen for den spanske bil er afhængig af fire primære faktorer: bilens årgang, brændstoføkonomi, hvor mange kilometer bilen har kørt og niveauet af udstyr i bilen.

En brugt Seat Mii koster mellem DKK 44.900 for den billigste variant og DKK 104.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Seat Mii er mere miljøvenlig end lignende biler

Seat Mii benzin kører 24 km på literen. Til sammenligning kører en almindelig mini 16,806 km på literen.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok elektriske eller benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, anbefaler vi diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Bilejerne fortrækker Seat Mii i hvid

De fleste kunder foretrækker Seat Mii i hvid, og lige nu findes der 9 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Den hvide nuance er flot til en bil, men den har også visse ulemper. For eksempel bliver hvide biler hurtigt beskidte, hvilket betyder, at de skal vaskes ofte for at se så godt ud som muligt.

Den seneste generation af Seat Mii fås i hele 6 forskellige nuancer: hvid, sort, rød, blå, grå og sølv.

Seat Mii eksisterer kun i biltypen hatchback

Hatchbacks er relativt kompakte, og byder på gode køreegenskaber samt godt med plads. Deres gode brændstoføkonomi gør at de er populære blandt byboer, for slet ikke at tale om hvor nemme de er at parkere.

Topkonkurrenter til den spanske Seat Mii

Seat Mii er en rimelig populær bil inden for sit segment, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Seat Mii.

Mest populære valg som alternativ til Seat Mii

  • Toyota Aygo
  • VW up!
  • Citroën C1
  • Fiat 500

Den bedst sælgende mini bil, og det bedste alternativ til Seat Mii, er Toyota Aygo. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 92.900, og lige nu kan du finde 174 af denne bil til salg på AutoUncle.

VW up! er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 139 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Citroën C1 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 138 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Seat Mii

Alle brændstoftyper for Seat Mii

Alle årgange for Seat Mii

Alle geartyper for Seat Mii

Alle biltyper for Seat Mii

Alle udstyrsvariant for Seat Mii

#show-cool-button version: undefined
#show-cool-footer

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.