Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

24 brugte Nissan Micra blev pristjekket

24 brugte Nissan Micra blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, carnext.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Nissan Micra er en fantastisk lille bil

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er den japanske Nissan Micra et fremragende valg. Der er pt. 54 brugte Nissan Micra til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig mere eller mindre en komplet oversigt over alle brugte Nissan Micra til salg i landet.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Nissan Micra?

Der findes fire primære parametre, som bestemmer, hvad en brugt Nissan Micra koster: årgangen, brændstofeffektivitet, hvor meget bilens kilometertæller står på samt udstyrsniveau.

Den ældste og billigste Nissan Micra koster DKK 13.000, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 204.490.

Brændstofeffektiviteten er 30% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En standard lille bil i Danmark kører omkring 16,02 km på literen, men den seneste generation af Nissan Micra klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører 23 km på én liter benzin i gennemsnit.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Er der tale om korte ture, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, råder vi dig til at vælge diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Danskerne fortrækker Nissan Micra i sort

Sort er den foretrukne farve for en Nissan Micra, og der findes 8 Nissan Micra i farven sort til salg på AutoUncle pt.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Du kan få den nyeste generation af Nissan Micra i hele 5 forskellige nuancer, som er sort, grå, hvid, rød og sølv.

Nissan Micra findes kun som hatchback

Hatchbacks er kompakte biler, der kombinerer gode køreegenskaber med masser af plads. De er især populære blandt folk, der bor i større byer, da de som regel har god brændstoføkonomi og er nemme at parkere.

Topkonkurrenter til den japanske Nissan Micra

Nissan Micra er en nogenlunde populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Nissan Micra finder du nedenstående biler.

Populære alternativer til Nissan Micra

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Nissan Micra, er Toyota Yaris. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900, og lige nu kan du finde 315 af denne bil til salg på AutoUncle.

VW Polo er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 313 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Peugeot 208 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 306 biler til salg et godt alternativ til Nissan Micra.

Alle områder for Nissan Micra

Alle brændstoftyper for Nissan Micra

Alle årgange for Nissan Micra

Alle geartyper for Nissan Micra

Alle biltyper for Nissan Micra

Alle udstyrsvariant for Nissan Micra

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.