Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

34 brugte BMW X5 blev pristjekket

34 brugte BMW X5 blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

BMW X5 er en imponerende SUV

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den tyske BMW X5 et fremragende valg. Du finder 57 brugte BMW X5 til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten en samlet oversigt over alle brugte BMW X5 til salg i landet.

Hvad prislejet for en brugt BMW X5?

Brugtbilsprisen for en BMW X5 kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: årgangen, modellens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt for ikke at nævne bilens udstyrsvariant.

Den ældste og billigste BMW X5 kan fås for DKK 75.000, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 1.229.900.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, anbefaler vi, at du vælger diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

BMW X5 findes kun som suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Den mest solgte farve er hvid

Du kan få den nyeste generation af BMW X5 i hele 4 forskellige farver, som er hvid, grå, blå og sort.

Hvid er den bedstsælgende farve for en BMW X5, og pt. findes der 12 BMW X5 i farven hvid til salg på AutoUncle.

Den hvide nuance er flot til en bil, men den har også visse ulemper. For eksempel bliver hvide biler hurtigt beskidte, hvilket betyder, at de skal vaskes ofte for at se så godt ud som muligt.

Grå er den anden mest populære farve med 9 biler til salg, og blå er den tredje mest populære med 5 biler til salg.

Alternative biler til den tyske BMW X5

Selv om BMW X5 er blandt de mest populære biler i sit segment, findes der andrealternativer, og især nedenstående biler er gode alternativer til en brugt BMW X5.

Alternative biler til BMW X5

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til BMW X5, er Toyota C-HR. Der er 433 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 299.900.

Nissan Qashqai er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Renault Captur. Hos AutoUncle finder du lige nu 277 af denne bil til salg.

Alle områder for BMW X5

Alle brændstoftyper for BMW X5

Alle årgange for BMW X5

Alle geartyper for BMW X5

Alle biltyper for BMW X5

Alle udstyrsvariant for BMW X5

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.