Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

23 brugte Mazda CX-3 blev pristjekket

23 brugte Mazda CX-3 blev pristjekket

Fra Terminalen, bilhandel.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mazda CX-3 er en imponerende SUV

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er en Mazda CX-3 et glimrende bud. På AutoUncle kan du finde 53 brugte Mazda CX-3 til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig tæt på et komplet overblik over alle brugte Mazda CX-3 til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt Mazda CX-3?

Der findes fire primære parametre, som har betydning for, hvad en brugt Mazda CX-3 koster: årgang, brændstofforbruget, kilometerantal sammen med udstyr.

Den ældste og billigste Mazda CX-3 koster DKK 137.500, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 219.900.

Udstyrsniveau til Mazda CX-3

Den seneste generation af Mazda CX-3, ved navn CX 3, blev lanceret i 2015, og findes i to udstyrsniveauer:

Med en gennemsnitspris på DKK 152.848 på AutoUncle, er Vision den billigste udstyrsvarient. Den dyreste udstyrsvariant, ved navn Optimum, har derimod en gennemsnitspris på 184.870.

Brændstofeffektiviteten er 13% bedre end gennemsnittet for lignende biler

Mazda CX-3 benzin kører 17 km på literen. Til sammenligning kører en gennemsnitlig SUV 14,777 km på literen.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, anbefaler vi, at du vælger diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Mazda CX-3 findes kun som suv

SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Et populært alternativ til den japanske Mazda CX-3 er Toyota C-HR

På trods af, at den japanske Mazda CX-3 er en super populær bil i sit segment, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til SUV'en.

Foretrukne alternativer til Mazda CX-3

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Mazda CX-3, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 til salg på AutoUncle.

Nummer to er Nissan Qashqai med 327 biler til salg lige nu, og Renault Captur er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 277 biler til salg et godt alternativ til Mazda CX-3.

Alle områder for Mazda CX-3

Alle brændstoftyper for Mazda CX-3

Alle årgange for Mazda CX-3

Alle geartyper for Mazda CX-3

Alle biltyper for Mazda CX-3

Alle udstyrsvariant for Mazda CX-3

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.