Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

35 brugte Kia XCeed blev pristjekket

35 brugte Kia XCeed blev pristjekket

Fra carnext.dk, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Kia XCeed er en smuk lille familiebil

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den sydkoreanske Kia XCeed et fremragende valg. AutoUncle har 95 brugte Kia XCeed til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Kia XCeed til salg i landet.

Prisen for en brugt Kia XCeed

Der findes fire primære parametre, der har indflydelse på, hvad en brugt Kia XCeed koster: modellens årgang, bilens brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne hvor meget udstyr bilen har.

En brugt Kia XCeed koster mellem DKK 249.900 for den billigste variant og DKK 344.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Brændstofeffektiviteten er 68% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En normal lille mellemklasse familiebil i Danmark kører omkring 14,05 km på literen, men den seneste generation af Kia XCeed overstråler gennemsnittet, og kører hele 44 km på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok hybride, eller benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Brændstoftyper

Antal Kia XCeed på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Kia XCeed findes kun som suv

Sport Utility Vehicles, også kendt som SUV'er, er blandt de mest populære biler på markedet, takket være deres alsidige stil og høje sædehøjde.

Topkonkurrenter til den sydkoreanske Kia XCeed

Kia XCeed er en ret populær bil inden for sit segment, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Kia XCeed.

Populære alternativer til Kia XCeed

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og et populært alternativ til Kia XCeed, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 til salg på AutoUncle.

Nummer to er Skoda Octavia med 346 biler til salg i øjeblikket, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Ford Focus. Hos AutoUncle finder du lige nu 294 af denne bil til salg.

Alle områder for Kia XCeed

Alle brændstoftyper for Kia XCeed

Alle årgange for Kia XCeed

Alle geartyper for Kia XCeed

Alle biltyper for Kia XCeed

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.