Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

12 brugte Audi A3 Cabriolet blev pristjekket

12 brugte Audi A3 Cabriolet blev pristjekket

Fra Toyota, Terminalen og 348 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Audi A3 Cabriolet?

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den tyske Audi A3 Cabriolet et populært bud. Der er pt. 8 brugte Audi A3 Cabriolet til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten en komplet oversigt over alle brugte Audi A3 Cabriolet til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Audi A3 Cabriolet

Prisen for en brugt Audi A3 Cabriolet kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: hvilken årgang modellen er fra, bilens brændstofeffektivitet, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne niveauet af udstyr i bilen.

Prisen for en brugt Audi A3 Cabriolet ligger fra DKK 124.700 for den billigste model til DKK 409.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Brændstofeffektiviteten er 17% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En typisk lille mellemklasse familiebil i Danmark kører 14,05 km på literen, men den seneste generation af Audi A3 Cabriolet overgår gennemsnittet, og kører hele 17 km på literen.

Audi A3 Cabriolet eksisterer kun i biltypen cabriolet

En cabriolet er en fantastisk måde at give kørselsoplevelsen en helt ny dimension på. Nu til dags kan man som regel køre en cabriolet hele året rundt, da de fleste modeller har en god kaleche og er udstyret til alt slags vejr. Det er værd at notere at cabrioleter normalt er tungere end normale biler. Grundet det manglende tag, anvendes der fortykningsmiddel under bilen for at styrke undervognen.

Konkurrerende biler til den tyske Audi A3 Cabriolet

Selv om Audi A3 Cabriolet er en super populær bil, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til den lille familiebil.

Anbefalede alternativer til Audi A3 Cabriolet

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Audi A3 Cabriolet, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 af denne bil til salg på AutoUncle.

Nummer to er Skoda Octavia med 346 biler til salg i øjeblikket, og det tredje bedste alternativ er Ford Focus med 294 biler til salg.

Alle områder for Audi A3 Cabriolet

Alle brændstoftyper for Audi A3 Cabriolet

Alle årgange for Audi A3 Cabriolet

Alle geartyper for Audi A3 Cabriolet

Alle biltyper for Audi A3 Cabriolet

Alle udstyrsvariant for Audi A3 Cabriolet