Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

199 brugte VW Golf VII blev pristjekket

199 brugte VW Golf VII blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, carnext.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

VW Golf VII er en bedst sælgende lille familiebil

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den tyske VW Golf VII et populært bud. AutoUncle har 276 brugte VW Golf VII til salg i Danmark, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig næsten en komplet oversigt over alle brugte VW Golf VII til salg i Danmark.

Prisen for en brugt VW Golf VII

En brugt VW Golf VII koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: årgangen, brændstofforbruget, hvor meget bilens kilometertæller står på sammen med udstyr.

En brugt VW Golf VII koster mellem DKK 106.800 for den billigste variant og DKK 279.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Hatchback er mere populær end stationcar

Hatchback er den klare favorit blandt VW Golf VII bilister. Hatchbacks er kompakte biler med fantastiske køreegenskaber samt godt med plads. De byder på god brændstoføkonomi og er nemme at parkere, hvilket gør at de er populære blandt byboer.

VW Golf VII byder på enestående brændstofeffektivitet

En normal lille mellemklasse familiebil i Danmark kører 14,05 km på literen, men den seneste generation af VW Golf VII slår gennemsnittet, og kører hele 19 km på literen.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Er der tale om korte ture, bør du overveje benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, råder vi dig til at vælge diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Den bedstsælgende farve er grå

Du kan få den seneste generation af VW Golf VII i hele 4 forskellige farver, og de er grå, sort, hvid og beige.

De fleste kunder foretrækker VW Golf VII i grå, og der findes 6 VW Golf VII i farven grå til salg på AutoUncle pt.

Snavs og mudder er svære at se på grå biler, hvilket betyder at man generelt ikke behøver vaske biler i denne farve specielt ofte.

Sort er den anden mest populære farve med 3 biler til salg, og hvid er den tredje mest populære med 2 biler til salg.

Et populært alternativ til den tyske VW Golf VII er Toyota Corolla

Selv om den tyske VW Golf VII er særlig populær, har den et par konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til VW Golf VII finder du nedenstående biler.

Anbefalede alternativer til VW Golf VII

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus

Den bedst sælgende lille familiebil, og topkonkurrent til VW Golf VII, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 til salg på AutoUncle.

Nummer to er Skoda Octavia med 346 biler til salg lige nu, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Ford Focus. Hos AutoUncle finder du lige nu 294 af denne bil til salg.

Alle områder for VW Golf VII

Alle brændstoftyper for VW Golf VII

Alle årgange for VW Golf VII

Alle geartyper for VW Golf VII

Alle biltyper for VW Golf VII

Alle udstyrsvariant for VW Golf VII

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.