Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

19 brugte BMW X3 blev pristjekket

19 brugte BMW X3 blev pristjekket

Fra carplace.dk, carnext.dk og 334 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Gennemsnitlig afskrivning

Brugt BMW X3

For en brugt BMW X3 model taber bilen ca. kr.5844 pr. måned i værdi.

Højere kilometertal øger afskrivningen, så hvis man holder BMW inden for gennemsnitsområdet, hjælper det med at kontrollere dette. Regelmæssig vedligeholdelse er afgørende, og en velholdt X3 med servicehistorik afskrives langsommere end en forsømt.

Med en gennemsnitlig, anslået månedlig afskrivning på kr.5844 er den samlede årlige afskrivning omkring kr.70125.

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt BMW X3

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den tyske BMW X3 et populært valg. På AutoUncle kan du finde 48 brugte BMW X3 til salg i Danmark, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig næsten en komplet oversigt over alle brugte BMW X3 til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt BMW X3?

En brugt BMW X3 kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: bilens årgang, brændstofeffektivitet, hvor langt bilen har kørt sammen med niveauet af udstyr i bilen.

En brugt BMW X3 koster mellem DKK 80.000 for den billigste variant og DKK 899.800 for den nyeste og mest veludstyrede model.

BMW X3 fås kun som suv

SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Brændstofeffektiviteten er 18% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En almindelig SUV i Danmark kører omkring 14,777 km på literen, men den seneste generation af BMW X3 overstråler gennemsnittet, og kører 18 km på én liter diesel i gennemsnit.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Er der tale om korte ture, bør du overveje hybride, eller benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, råder vi dig til at vælge diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Den mest solgte farve er grå

Den nyeste generation af BMW X3 findes i 4 forskellige nuancer, som er grå, hvid, sort og blå.

Den bedstsælgende farve er grå, og lige nu er der 10 BMW X3 i farven grå til salg på AutoUncle.

Snavs og mudder er svære at se på grå biler, hvilket betyder at man generelt ikke behøver vaske biler i denne farve specielt ofte.

Hvid er den anden mest populære farve med 8 biler til salg, og sort er den tredje mest populære med 7 biler til salg.

Populære alternativer til den tyske BMW X3

Selv om den tyske bil er virkelig populær, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt BMW X3.

De største konkurrenter til BMW X3

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og det bedste alternativ til BMW X3, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 af denne bil til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Renault Captur er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 277 biler til salg et godt alternativ til BMW X3.

Alle områder for BMW X3

Alle brændstoftyper for BMW X3

Alle årgange for BMW X3

Alle geartyper for BMW X3

Alle biltyper for BMW X3

Alle udstyrsvariant for BMW X3

#show-cool-button version: undefined
#show-cool-footer

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.