Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

25 brugte Skoda Rapid blev pristjekket

25 brugte Skoda Rapid blev pristjekket

Fra Toyota, Guloggratis og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Skoda Rapid

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den tjekkiske Skoda Rapid et glimrende bud. Der er pt. 41 brugte Skoda Rapid til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten en samlet oversigt over alle brugte Skoda Rapid til salg i landet.

Prisen for en brugt Skoda Rapid

En brugt Skoda Rapid kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: bilens årgang, modellens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer bilen har kørt sammen med udstyrsniveau.

Den billigste Skoda Rapid kan fås til DKK 84.900, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 170.000.

Udstyrsniveau til Skoda Rapid

Den seneste generation af Skoda Rapid, kendt som RAPID, blev lanceret i 2013. Udstyrsvarianten hedder Skoda Rapid Ambition, og har en gennemsnitspris på DKK 120.364

Skoda Rapid har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Den seneste generation af Skoda Rapid kører 21 km på literen. Til sammenligning kører en gennemsnitlig lille familiebil 14,05 km på literen.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

En af de mest populære Skoda Rapid biltyper er hatchback

Ud af de forskellige Skoda Rapid biltyper er hatchback den mest populære. Hatchbacks er kompakte biler med fantastiske køreegenskaber samt godt med plads. De byder på god brændstoføkonomi og er nemme at parkere, hvilket gør at de er populære blandt byboer.

Toyota Corolla er et populært alternativ til den tjekkiske Skoda Rapid

Selv om den tjekkiske bil er blandt de bedst sælgende biler i sit segment, findes der andrekonkurrerende biler, og blandt de mest populære alternativer til Skoda Rapid finder du nedenstående biler.

Mest populære alternativer til Skoda Rapid

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Skoda Rapid, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 af denne bil til salg på AutoUncle.

Skoda Octavia er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Ford Focus den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 294 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Skoda Rapid

Alle brændstoftyper for Skoda Rapid

Alle årgange for Skoda Rapid

Alle geartyper for Skoda Rapid

Alle biltyper for Skoda Rapid

Alle udstyrsvariant for Skoda Rapid

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.