Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Chevrolet Camaro Z/28 blev pristjekket

1 brugte Chevrolet Camaro Z/28 blev pristjekket

Fra Guloggratis, Nettobiler og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

På udkig efter en brugt Chevrolet Camaro Z/28?

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er den amerikanske Chevrolet Camaro Z/28 et populært valg. AutoUncle har fundet 2 brugte Chevrolet Camaro Z/28, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre en fuld oversigt over alle brugte Chevrolet Camaro Z/28 til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Chevrolet Camaro Z/28

Der er fire primære faktorer, der har indflydelse på, hvad en brugt Chevrolet Camaro Z/28 koster: dens årgang, bilens brændstofforbrug, bilens kilometertal samt udstyrsvarianten.

En brugt Chevrolet Camaro Z/28 koster mellem DKK 310.000 for den billigste variant og DKK 310.000 for den dyreste model.

Chevrolet Camaro Z/28 eksisterer kun som coupé

En coupé er en slags bil, der prioriterer stil og sporty kørsel. Undervognen er typisk stærkere og strammere end på en sedan eller SUV. Denne biltype passer bedst til folk uden børn og som sjældent har meget bagage med. Coupéer er som regel dyrere end tilsvarende sedanger og hatchbacks.

Populære alternativer til den amerikanske Chevrolet Camaro Z/28

Der findes flere mulige konkurrenter til Chevrolet Camaro Z/28, og blandt de mest populære alternativer til Chevrolet Camaro Z/28 finder du følgende biler.

Anbefalede alternativer til Chevrolet Camaro Z/28

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Chevrolet Camaro Z/28, er Chevrolet Corvette. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000, og lige nu kan du finde 46 af denne bil til salg på AutoUncle.

Det næste alternativ er en BMW 420 Gran Coupé med 41 biler til salg pt., og det tredje bedste alternativ er Porsche 911 med 34 biler til salg.