Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

Alle brugte Chrysler efter model

Alle brugte Chrysler efter model

Fra autotorvet.dk, carplace.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Interesseret i et godt tilbud på en brugt Chrysler Saratoga?

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er en Chrysler Saratoga et populært valg. AutoUncle har fundet 1 brugte Chrysler Saratoga, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får tæt på et komplet overblik over alle brugte Chrysler Saratoga til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt Chrysler Saratoga?

En brugt Chrysler Saratoga kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal bilen er fra, brændstofeffektivitet, kilometerantal og bilens udstyrsniveau.

En brugt Chrysler Saratoga koster mellem DKK 59.900 for den billigste variant og DKK 59.900 for den dyreste model.

Brændstofeffektiviteteten for Chrysler Saratoga er lavere end gennemsnittet

En normal lille mellemklasse familiebil i Danmark kører omkring 14,05 km på literen, hvorimod Chrysler Saratoga benzin kører 10 kilometer på literen.

Chrysler Saratoga eksisterer kun i biltypen sedan

En sedan har oftest fire døre, hvilket gør at denne biltype er et populært valg for børnefamilier. Sedaner er dog knap så populære nu som de var før i tiden, da folk er begyndt at få øjnene op for stationcars, hvor der er mere plads til bagage.

Alternative biler til den amerikanske Chrysler Saratoga

Chrysler Saratoga har flere forskellige konkurrerende biler fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Chrysler Saratoga finder du følgende biler.

Alternative biler til Chrysler Saratoga

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Chrysler Saratoga, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 til salg på AutoUncle.

Skoda Octavia er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Ford Focus den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 294 af denne bil til salg i Danmark.