Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

2 brugte Chrysler Sebring Cabriolet blev pristjekket

2 brugte Chrysler Sebring Cabriolet blev pristjekket

Fra Guloggratis, bilhandel.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Chrysler Sebring Cabriolet information

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er en Chrysler Sebring Cabriolet et glimrende valg. Der er pt. 1 brugte Chrysler Sebring Cabriolet til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et fuldt overblik over alle brugte Chrysler Sebring Cabriolet til salg i landet.

Prisen for en brugt Chrysler Sebring Cabriolet

Brugtbilsprisen for den amerikanske bil varierer alt efter fire primære faktorer: hvilket årstal modellen er fra, modellens brændstoføkonomi, kilometertal og udstyrsvarianten.

En brugt Chrysler Sebring Cabriolet koster mellem DKK 75.000 for den billigste variant og DKK 75.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Chrysler Sebring Cabriolet eksisterer kun som cabriolet

Cabrioleter giver kørselsoplevelsen en helt ny dimension. Takket være modellens stærke kaleche og gode vejrudstyr, kan de fleste moderne cabrioleter køres året rundt. Der anvendes fortykningsmiddel til at styrke undervognen grundet det manglende tag, hvilket betyder at cabrioleter ofte er tungere end normale biler.

Populære alternativer til den amerikanske Chrysler Sebring Cabriolet

Chrysler Sebring Cabriolet har nogle konkurrerende biler fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Chrysler Sebring Cabriolet finder du følgende biler.

Alternative biler til Chrysler Sebring Cabriolet

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Chrysler Sebring Cabriolet, er VW Passat. Der er 408 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 289.000.

Det næste alternativ er en Mercedes C200 med 292 biler til salg, og det tredje bedste alternativ er Ford Mondeo med 201 biler til salg.