Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

2 brugte Fiat Bravo blev pristjekket

2 brugte Fiat Bravo blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, carplace.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Fiat Bravo information

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er en Fiat Bravo et godt valg. Der er pt. 2 brugte Fiat Bravo til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten en fuld oversigt over alle brugte Fiat Bravo til salg i landet.

Hvor meget koster en brugt Fiat Bravo?

En brugt Fiat Bravo koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: årgangen, brændstoføkonomi, bilens kilometertal og udstyrsniveau.

En brugt Fiat Bravo koster mellem DKK 22.900 for den billigste variant og DKK 45.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Fiat Bravo har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Den gennemsnitlige lille mellemklasse familiebil i Danmark kører omkring 14,05 km på literen, men den seneste generation af Fiat Bravo klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører hele 19 km på literen.

Et populært alternativ til den italienske Fiat Bravo er Toyota Corolla

Selv om den italienske bil er særlig populær, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Fiat Bravo finder du nedenstående biler.

Populære alternativer til Fiat Bravo

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Fiat Bravo, er Toyota Corolla. Lige nu er der 402 Toyota Corolla til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990.

Den anden mest populære bil er Skoda Octavia med 346 biler til salg, og Ford Focus er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 294 biler til salg et godt alternativ til Fiat Bravo.